Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf Beyazsakalı güçlü göstermek için Xebece bu lafları söyletiyor . Yani WB çok güçlü biri kaptanı olacak güç yok sadece aynı amaç uğruna bir araya geldiler der gibi gibi
İki ihtimal var. Ya Buggy gibi çıkacak. Ya Luffy gibi çıkacak. Luffy gibi çıkarsa çok güçlü çıkacaktır. WB'den daha güçlüdür net.
 
Şebek yapacak yine şebekliğini buggy tarzı biri olduğunu sanmıyorum, sonunu düşünmeden her türlü tehlikeye bodoslama dalan biri bence.
 
Sence içinde WB, Kaido, Linlin, Shiki gibi ne kadar güçlü olduğunu bildiğimiz isimlerin yanı sıra güçlerini bilmesek de yine de iyi derecede olduğunu tahmin edebileceğimiz Wang Zhi, Gloriosa, Kaptan John, Bakkin, Gümüş Balta gibi kişilerin bulunduğu tayfayı geçebilecek bir durumda mı tayfa? Bu isimler her ne kadar daha prime hallerinde olmasalar da hepsinin ne kadar canavar oldukları biliniyor o dönemlerde. Ki daha Xebec'in kendisini katmıyorum bile, en kapalı kutu o çünkü. Belki tayfasının hepsini aynı anda alabilecek kadar güçlüdür.

Kısacası değil Hasır Şapkalar, hiçbir tayfanın Xebec'leri geçebileceğine inanmıyorum ben. Şimdiye kadar Xebec gibi bir adam gelmedi, tayfası gibi tayfa da zor gelir.
Katılmıyorum bu dediğine, evet bizim tayfa şu anda onların seviyesinde değiller fakat geçmeleri zor da değil. Daha tayfanın önünde gidecek çok yol var. Tayfanın bundan sonra nasıl güçler alacağı ve kimlerle mücadele edeceğini görelim ona göre konuşuruz.

Luffy, Zoro, Sanji ve Yamato'nun seviyeleri çok üst düzey diğer tayfa üyelerinin de alacağı power up'lara bakar. Bu üstte saydıklarımın seviyeleri Rocks Korsanları zamanındaki Xebec, WB, Linlin ve Kaido'nun çok uzağında değillerdir. Zaten tayfalarının büyük gücünü bu dördü oluşturuyor tıpkı bizim tayfanın da olacağı gibi.

Xebec < Luffy

WB > Zoro

Big Mom < > Yamato

Kaido < > Sanji

Shiki > Jinbe

Ochoku > Franky

Wang Zhi > Chopper

Kaptan John > Brook

Gloriosa < Robin

Bakkin < > Nami

Silver Axe > Usopp
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık