Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtarmak zorunda değil ama idamına da gitmek zorunda değil :) Baş köşeden idamı izliyor, kurtarmaya gelene de mani oluyor, tüm bunlar Garp'ın boş beleş karaktersiz biri olduğunu gösterir :)
Dikkat ettiysen tüm denizci güçleri orada schibukailer bile orada kimse gelmeyip adamı getirtmemişler sadece.İlk kez seriyi okuyormuş gibi yapmasanız keşke :D
 
Her karakterin bir rolü var seride. OP evreninin kurtuluşu bile bunca çaba ve acı sonunda Luffy'nin el atmasıyla gelecek o ana kadar devrimcilerin de inanilmaz bir rolü olmayacak şerefli denizciler hükümete aksiyon almayacak. Oda'da bu kadar komplike senaryolar çizecek gt yok. O yüzden kendince iyi olan karakterleri bir şekilde ayırarak belli ediyor. Garp'ın denizcilerin yarısını yanına alıp hükümete saldırdığı senaryoyu ve sonuçlarını çizip güncel seriye yedirebilecek bir adam değil Oda. Çok takılmayın Garp'tan bu köpeklere anlayış, sempati vs gösterecek insan çıkmaz. Op evrenine denizci de lazım tek kötü wg değil. Bu adam da bunu yapmış işte. Wg'ye savaş açılır Garp ve türevleri hala daha denizcilik diye kıvranır wgye girenlere karşı durur ya da savaşmaz o zaman sileriz defterden.
 
Tanrı vadisi olayı devam eder diyordum. Bitti hemencecik. Ulan adam anlat artık ne oldu o adada. Olayları anlatsan satış rakamlarına da yansıyacak. Kendi ayağına sıkıp duruyorsun.
 
Sana diyorum ya işte prosedürü hep aynı donanmanın 3 Amiral oluyor. Amiral gücünde isterse organizasyonda 50 tane adam olsun yine 3 yine 3.. eskiler dışında hiç mi adam helmedi bu donanmaya.. yav 2 Amiral kaybettiler birden yerine 2 adam buldular 2 tane de amiral adayı fırladı. O dönem de illaki 2 amiral vardır Sengokuyla birlikte. Garp kabul etmediği için belki üçüncü koltuk bir süre bol kalmıştır. Çünkü Garpa teklif gittiğine göre Garp kabul etmeden önce Amiral koltuğunda boşluk var. Donanmanın tek Amiralle ilerleme şansı yok bana kalırsa. Filo Amirali zaten masa başı işi çoğunlukla.. Kongu amiral yapıp masa başına daha güçsüz bir adam getirirlerdi en kötü
Kong zaten filo amirali. Sengoku amiral olsa sadece tek amiral var demek. Diğer ikisi nerde ve kim ? Yani sistem 3 amiral, evet. O zaman 3 amiral varken sadece Garp'ı çağırdılar demek hadi Garp'a artı yazdıralım demekten pek de farklı değil.

Hadi diyelim 3 amiral var Garp 3 amiralden daha etkili mi olacak tek başına ? Hayır. Burda olayın 3 amiral varken Kong Garp'ı çağırıyor vay be, demek olmadığı konu Roger olduğu için Garp'ın arandığı belli. Öteki düşünce biraz zorlama açıkçası. Kaldı ki Garp'a denk sayılabilecek Sengoku bile yokken Garp'ın aranmasının tek sebebi Roger'dan başka bir şey değildir yani.
 
Kaido'nun ruh hali meyveyi yedikten sonra degisecek mi merak ediyorum. Bi de Acaba Joy Boy hakkinda bildiklerini meyveden mi ogrendi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 18)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık