Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1096: Kumachi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Şampiyonlar Ligi

    Kullanılan: 234 79.3%
  • İyi

    Kullanılan: 27 9.2%
  • Orta

    Kullanılan: 23 7.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 11 3.7%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Garp gevşek umursamaz bir karakter. Canının istediğini yapıyor sadece. Ayrıca düz adam. Korsanlar kötüdür demişler buna tamam demiş. Dövüşeceği güçlü korsanlar arıyor adam. Roger'a da bunun için takık. Öyle derin bir adam değil.
Sabah akşam köy,kasaba gezip adalet dağıtıyormuş gibi lanse ediliyor birde, adam ya tatilde ya da Roger’ın peşinde.
 
Eski amiral üçlüsü o zamanlar 20 yaşlarında ya var ya yok. Yani amiral olduklarını sanmıyorum. Olsalar bile Kaido gibi çömez olacakları için çok önemli değiller. Bu durumda Garp'ın çağrılması Garp'a artı yazmaz. Hee o dönemde 3 amiral yoksa ki görünen kadarıyla isimleri bile olmadığı için yok... Bu Garp'a hiç artı yazmaz.
Sana diyorum ya işte prosedürü hep aynı donanmanın 3 Amiral oluyor. Amiral gücünde isterse organizasyonda 50 tane adam olsun yine 3 yine 3.. eskiler dışında hiç mi adam helmedi bu donanmaya.. yav 2 Amiral kaybettiler birden yerine 2 adam buldular 2 tane de amiral adayı fırladı. O dönem de illaki 2 amiral vardır Sengokuyla birlikte. Garp kabul etmediği için belki üçüncü koltuk bir süre bol kalmıştır. Çünkü Garpa teklif gittiğine göre Garp kabul etmeden önce Amiral koltuğunda boşluk var. Donanmanın tek Amiralle ilerleme şansı yok bana kalırsa. Filo Amirali zaten masa başı işi çoğunlukla.. Kongu amiral yapıp masa başına daha güçsüz bir adam getirirlerdi en kötü
 
Rocks tam anlamıyla tayfa değil hırslı ve güçlü korsanların emellerine ulaşmak için bir araya geldikleri bir topluluk.Birbirlerine bağlılıkları veya saygıları yok.Tamamen çıkar odaklı birliktelik.Orada Roger ve Garp'a kaybedecek olmalarının sebebi de bu galiba.Oradaki insanlara yapılan vahşeti düşünen yok galiba.Sadece Newgate babadan biraz umudum var tepki koymak anlamında.Luffy abim o çağda yaşasa hem Rocks a gider yapar, hem lingard a ve kutsallara posta koyar, hem de dedesine senin sakalına tüküreyim derdi.Kuma'yı tanıdıkça devrimcilerin saflarına kayıyorum.Kuma ölmese keşke yolu Nika ile birkere kesişse canlı olarak şahit olsa olacaklara ama Kuma'ya böyle değindiğine göre gidici.Kızına miras kaldı Nika hayalleri şimdiden üzüldüm.
 
Peki Kutsalların, Garp'ın deyimiyle "field trip" inden sonra adanın WG'ye bağlanmasında da bir gariplik sezmemiş mi? Kutsallar üç yıla bir bu işi yapıyor ve hemen ardından ada WG'ye bağlı adalardan biri oluyor. Adanın doğal zenginlikleri sömürüldüğü gibi ppopülasyonu da neredeyse sıfıra iniyor. En azından şüphelenmesi gerekir. Ki zaten "field trip" dediği de şüphelendiğini gösteriyor. Normalde okul gezisine denir.
Bitlis'in bir köyü komple ortadan kaldırılsa, o köyün civarında olanlar ya da orada akrabası olanlar haricinde bundan kaç kişinin haberi olur?

Dünya Hükümeti kocaman bir oluşum, içinde binlerce adayı barındırıyor. Garp, Tanrı Vadisi'nin adını bile ilk kez duymuştur belki.

Sıkıntı sizin olayı çok küçük ölçekte düşünmeniz. Sengoku, Tanrı Vadisi Olayı'nı anlatırken odada o dönemde Denizci olan rütbeliler olmasına rağmen, adamlar "biz böyle bir şeyi duymadık" diyor. Zaten Garp'ın neden her şeyden haberinin olması gerektiğini de ben anlamıyorum. Bilmiyor olması neden bu kadar inanılmaz geliyor ki size? Üstelik adamın umursamaz biri olduğunu da biliyorsunuz.
 
Denizcileri de anlıyorum ben, op dünyasi biraz ortaçağ gibi düşününce hak veriyorum. Kral var sonuçta halk krallığın yönetimine izin veriyor hatta Rosa'da dofy düşünce yerine hemen eski kral gelsin istediler. Kral iyi ya da kötü duruma göre değişir. Denizciler de kendi kuyularindan dünyaya bakıyorlar. Sisteme başkaldırı öyle kolay değildir. Kendi dünyamızda bile bir sürü haksızlık varken kendi kuyumuzdan bakıyoruz hangimiz devrimcilik yapıyor? Korsanlar bildiğin daha kötü çeteler, iyi korsan yoktur. En iyisi diyeceğin luffy kardeşi için hiç düşünmeden id'yi basıp görevini yapan muhafizlarla savaştı üstüne bir dünya suçluyu İd'den çıkardı.
 
Bölüm Yorumum

-Ginny, Kuma’dan dört yaş büyük.Yani aralarındaki ilişki mangada da bahsedildiği gibi abla-kardeş ilişkisi.Bilmiyorum aralarındaki ilişki aşka dönüşmüş müdür ancak bu abla-kardeş ilişkisi bence bozulmamıştır.

-Dragon ile Ginny arasında da dört yaş fark var.Büyük bir ihtimal Dragon da Ginny’i kız kardeşi olarak görüyordur.Yani bence Ginny ne Bonney’in ne de Luffy’nin annesi değildir.Tabiki Oda’nın ne yazacağını göreceğiz.

-Ginny her türlü Morgans’ı tanıyor.Yoksa Seiryu ve Pati meyvelerinin kullanıcıya nasıl bir güç vereceğini bilemezdi.Büyük bir ihtimal bu bilgiyi Morgans’tan öğrendi.Aynı zamanda adada insan avı olacağını da dışarıya Morgans sayesinde haber edebildi.

-Ginny, Ohara’lı çıkar mı bilmiyorum.Evet bence de meyvelerin ne olduğunu Morgans sayesinde öğrenebildi ama Robin’in, Devrimcilerle olan ilişkisinin temelinde Ginny de çıkabilir.Yani Oda, Ginny-Robin ilişkisi yaratmaya çalışıyor olabilir.

-Rocks Korsanları’nın geliş amacı her ne kadar oradaki şeytan meyvesi -Seiryu olma olasılığı Pati’ninkinden daha büyük- olsa da Rocks’ın kendisi oradaki katliamı önlemek de istiyor.Buradan kendisine bende kocaman bir artı.

-Garling leş bir karakter çıktı.

-Gelecek bölümün Tanrı Vadisi’nden devam edeceğini düşünmüyorum.Kuma ve Ginny’nin Devrim Ordusu’na katılma sürecini izleriz gibime geliyor.
 
Oda şimdi hiçbir vs göstermeden kesin bu sahneleri bitirir.
One piece e hoşgeldin :) Deli olma tabiki hiç birşey göstermeyecek bir bölüm sonra bir bakacağızki dövüşler off panel geçiştirilmiş.Sana tutup birde Roger vs WB falan mı çizecek :D O zaman seride heyecan parametresi artar hiç gerek yok heyecan yaratmaya off panel geç gitsin vs leri .
 
Kutsallar oyun ve eğlence için bir adanın halkını çoluk çocuk demeden katlediyor ve bu ilk defa olan birşey değil göründüğü üzere, Garp denen adam sırtında ki '' Adalet" yazısına rağmen yan gelip yatıyor. Adamı hareket ettiren tek şey Roger adını duyması. Roger ile Luffy'nin benzerliğini baz alırsak Roger da gittiği yerlerde insanlara yardım eden birisi gibi. Bu durumda asıl korsanlar denizci denen gudubetler değil de nedir. Bildiğin Kutsalların köpekliğini yapıyorlar ama lafa gelince adalet, siviller yok kötülük yok olmalı vs. Bla. Bla. Bu adanın halkı için Adalet nerede peki? Demek ki denizcilerin Adaleti kendi çıkarları uğruna var. Bu bölüm beni fena soğuttu Garptan ve denizcilerden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık