Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1095 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne olursa olsun bi amiral tek yumrukla bu hale gelmemeli ne yani yonkolara yakın güçte dedik savaşırlarsa yonko yensene zorlanır dedik ama zoan değil diye tek yiyorsa shanks’a veya kaidonun tek saldırılarında harbiden yamulurlar baksana luffy bu gibi tonlarca yumruk kaidoya atıyordu kaido bi kaç saniyede başı dönüp savaşmaya devam ediyordu.. Luffy’nin kaidoya attığı o son yumruğun çeyreği kizaruyu öldürmeye yetiyor bunu anladım ben
Sen luffyi çok hafife alıyon galiba amiraller her zaman yonkou altındaydı. Güç dengesini öyle kurdu oda. Normal bir seri olsa önce amirali yener sonra yonkou , filo amirali yada garpi yener en son serinin en guclusu olan kaidoyu yener yani adım adım gider ama seride butun adimlari atlayıp direk en güçlüyu yendirince böyle dengesiz bir şey ortaya çıkti. Şimdi amirali kolay yense amirali niye bu kadar güçsüz yaptın denir yok amirali yenemezse dünyanın en güçlüsunu yenip nasıl amirali yenemez. Amiralde zorlansa amiral bu kadar güçlüyse hatta yonkou seviyesindeyse o zaman savaş lorduna ne gerek vardı denizciler tek başına denklermis denir. Sonuçta 4 yonkou=bütün denizciler(amiraller + filo amirali + Kong + sengoku + garp + tsuru...) ve savas lordlari bu denge 1000 bölümdür var şimdi böyle bir denge yok amiraller çok güçlü demek için çok geç olması gerekir.
 
Hikayeye odaklanacak olursak Kuma büyük trajedi yaşamış. Herkes bir trajedi yaşamış. Kimse birlik olup şu Kutsalları indirelim demiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık