Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Yamato

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 156 78.0%
  • Sevmem

    Kullanılan: 44 22.0%

  • Kullanılan toplam oy
    200
Böyle anlamsız cümlelere gerek yok reis. Karakterin gücü falan umurumda değil. Her karakteri sevme zorunluluğumuz yok sonuçta. Bana göre kalitesiz bir karakter.
"Her karakteri sevme zorunluluğum yoktur" kısmına katılıyorum. Kalitesiz olduğu kısmına hiç katılmıyorum. Tayfa içinde bile şimdiden Usopp, Franky, Brook ve Jinbe'nin önüne rahatlıkla koyabilirim. Nami ve Robin kalitesine ulaşması için tayfaya katıldıktan sonrasını görmek lazım.

Savaşın ortasında gördüğün bir karakterden kalite beklemek hata olur zaten.
 
Canlar Yamatonun kaido dövüşünde çizilen performansı çok üst düzeydi ve üstelik büyük hasarlar da almadan çıktı bir şekilde. Öyle yabana atılacak bir gücü yok, meyvesi de çok uç bir şeye benziyor.
Meyve gücüyle bagua karşılamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Soğutma gücü de kaidonun ateş nefesini karşılayacak düzeydeydi.
Çok kötü işlenen bir hikayesi oldu, evet ama bu gücüne halel getirmez.
 
Sanci ömrü boyunca Yamato'yu geçemeyecek. Zoro ise en fazla denk gider. Şöyle geçecekler, böyle geçecekler hayalini bırakalım.

Yeni nesil arasında Luffy ayrı bir kulvar, sonrasında Sabo, Zoro, Kid, Law ve Yamato gibi isimler gerecek, sonrasında da Sanci. İsteyen istediği gibi sıralasın, istediğin kadar fark koysun aralarına, ama kulvarlar bunlar olacak.
Yamato en fazla kaido olabilecekken zoro nasıl en fazla denk gidiyor yav. En kötü ihtimalle denk bitirirler
 
Bu kısım ne yazık ki biraz doğru. Odeni bu kızın hayatından çıkarsak aslında sevimli de kerata ve Luffy hariç Kaido ile birebir dövüşen bir o oldu. Momoyu kurtardı, adayı patlamaktan kurtarmak için ne gerekiyorsa yaptı ve en sonunda da kaidoyu önemli bir zamanda hatrı sayılır bir süre tuttu.
Senaryosu, saçmalamaları, gereksiz sahte bilgileri falan göz kanatsa da bunları çıkarınca iyi sayılır.
Tayfaya katıldığı zaman ne olduğuna bakmak lazım. Halen kalkıp da "Benim adım Kozuki Oden, siz Yamato da diyebilirsiniz" gibi dolanırsa ben bile sıkıntı duyarım. Fakat kalkıp da "Oden kendi macerasını yaşadı, bu benim maceram" ve "benim adım Yamato" derse ve artık Oden ismini geride bırakırsa çok iyi olur.

Oden çok iyi karakterdi beğenmeyen neyini beğenmedi daha anlamış değilim. Wano için yaptığının gramını Zoro yapsa taparlar ama Oden yapınca nefret ediliyor.

Serideki en efsane sahne açık ara Oden'e aittir. Bir saat boyunca kaynar yağın içinde dokuz tane adamını kafasının üstünde tuttu.


Wano üzerinden bakarsak bunlardan güçlü aslında ama bizimkilerin -özellikle zoro ve sanjinin- gelişim hızı yüksek. Yeni güçleriyle geçmişlerdir ya da kısa zamanda geçerler. Canavar Üçlüyü değiştireceğini sanmam.
Zoro ve Sanji'nin gelişim hızı evet çok iyi ama babasından yıllardır dayak yiyerek güçlenen biriyle bu gücü daha yeni uyandırmış biri arasında bariz bir güç farkı vardır. Sırf Zoro'nun hasarı yüksek diye onu Yamato'nun üzerine koymak saçma. Queen, çatıdan Marys'ler bilgi verdiği zaman "demek Kaido'yu çatıda tutan Yamato'ymuş" diyor. Big Mom'a karşı Kid ve Law'ın ne kadar sağlam durduğunu düşünürsek bir Yonkou karşısında teke tek bir mücadelenin ne kadar yüksek zorluk gerektirdiğini Oda açık açık göstermiş. Evet hasarı ne Law'ın ki kadar güçlü ne de Zoro'nun ki kadar güçlü fakat sadece hasarla olacak iş değil bunun içinde Haki lazım, savunma ve direnç lazım, hız lazım.

Zoro'nun ve Sanji'nin her türlü geçeceğini bende bekliyorum ama şu anda o seviyede değiller. Bende Canavar üçlünün değişeceğini sanmıyorum. Şu anda tayfaya da muhtemelen bu sebeple katılmadı.

Egghead'de yükselmeye devam ederlerse Canavar Üçlü bu saatten sonra tutulmaz. Luffy vs Kizaru'nun kısa süreceğini düşünüyorum. Dövüşler kayacak muhtemelen. Luffy vs Jay Garcia, Zoro vs Kizaru, Sanji vs Lucci'ye dönecek diye umuyorum.
 
Canlar Yamatonun kaido dövüşünde çizilen performansı çok üst düzeydi ve üstelik büyük hasarlar da almadan çıktı bir şekilde. Öyle yabana atılacak bir gücü yok, meyvesi de çok uç bir şeye benziyor.
Meyve gücüyle bagua karşılamıştı yanlış hatırlamıyorsam. Soğutma gücü de kaidonun ateş nefesini karşılayacak düzeydeydi.
Çok kötü işlenen bir hikayesi oldu, evet ama bu gücüne halel getirmez.
Performansı iyiydi de Kaido da tam güç girmemiş gördüğümüz kadarıyla. Yamato'nun kafadan kan geliyordu blokladığı thunder bagua yüzünden. Kaido luffy karşısında baya kas şişirmiş gibiydi. Dövüşürken hakisini de arttırdı. Bi de 2 farklı isimde yeni thunder bagua'lar çıktı. Birini g4'e ondan da güçlüsünü g5'e attı.

Luffy'e attığı ateş de luffy'i aldı adanın altından çıkardı. Adam ateş püskürterek adayı deldi yani. Ondan sonra da magma gibi çizilen alevi çıktı.
Gelecek görmeyi de snakeman'a kadar saklamış gibi geldi bana. Luffy bilmiyordu çünkü gelecek görebildiğini.

Amiral seviyesine en yakın olan sağ kol+ karakterdir şuan. Amiral edeceğini sanmıyorum. Kaidou kendini o kadar tutarken yarım saatte düzgün yara almadan amiral paketleyemez.
 
Oden çok iyi karakterdi beğenmeyen neyini beğenmedi daha anlamış değilim.
Oden kime değse hikayesini mahvetti ve tutarsızlık üstüne tutarsızlık kattı seriye. Kendi memleketine de net ihanet etti Rogerla geldiğinde bakmayarak.
Sonra beş sene salakça hareketlerle bekleme moduna alması da ayrı aptallıktı.
İtaçim şaringamını açıp bakarsan baya baya rezil etti Oden her şeyi. Saf kötü biri değil, hatta iyilik de yapacak biri, evet ama çok büyük kötülüklerin sebebi oldu ve üzerine düşen sorumluluğa ihanet etti. O yüzden Odenin savunulacak bir tarafı yok.
Ace'in savaştaki aptallığı bile daha az ihanet içerir bunun roger yanındayken geriye bakmadığı ana göre. Sonrasında yardım çağırmaması izosu marcosu roger tayfasının durumları zaten açıklanabilecek şeyler değil. Wano kötü bir arctı, Oden ise ondan da kötü bir ürün yerleştirmesiydi, o kadar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık