Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Briar muhteşem ya :D Çok ama çok güçlü gelgör oynaması bi o kadar da zor. Aslında görünüş olarak çok basit ama zorluğu biraz farklı. Daha ilk günden dünyada 2500 maçta %30 luk wr ile de aslında bunu gösteriyor.

W skili oyundaki açık ara en güçlü skill bence. Ne ararsan var skilde. E skili de çok güçlü. irelia w sunun ilk halinin güçlendirilmiş hali gibi ve bunun gnar ultisiyle birleştiriliş hali gibi. W su oyundaki çoğu ultiden bile daha güçlü ama buna en büyük zayıflığı da vermiş riot dengelemek için. W basınca kontrolü kaybediyorsun :D Hero çıldırıyor ve en yakınındakine saldırmaya başlıyor :D Ya e basarak saldırıyı iptal edeceksin ki bu mantıklı değil. Çünkü tek disengage ve savunma skilin o. Bunu bu şekilde kullanmak kendi ayağına sıkmak oluyor. Yada q ya basarak hedef değiştirceksin bu da pratikte pek olmuyor çünkü q menzili çok az, saldıracağın adamın çok yakında olması lazım. Yanlış hedefe daldıysan çoğu zaman mecburen w süresinin bitmesini beklycen.

Ultisinde bu durum daha da absürt. Ulti attığında adama otomatik atlıyor(vex ultisi gibi gitmemeyi seçemiyorsun) ve çıldırmış gibi ona ölünceye kadar saldırmaya başlıyor. Bu sefer q basmak yada w basmanında faydası yok. Tek iptal etme seçeneğin E skilin. Yani kendini 5 kişinin arasına yada kule altına koşarken bulabiliyorsun.
Ultisinin korkutma alanı tek kelime muhteşem. Fiddlestick ultisinin alanı kadar korkutmaya sahip.

Hero resmen kendi kendine oynuyor :D Elo düştükce kazanma oranının artmasını hem buna hem de tank oynayanların azalmasına bağlıyorum.

Kısaca hero ile ne zaman nerede nasıl gireceğini çok iyi bilmen lazım.
 
Yeni çarı denemek istemiştim ama %30 kazanma oranı varmış. Gelmiş geçmiş en düşük kazanma oranı bu sanırım. Uzak durmak lazım. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık