Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi isteğiyle güm güm yaparken filin tepkisi var mı ? Ben filmin sadece ölümden döndüğünde davulları duyuyorum diye tepki verdiğini hatırlıyorum ?
Evet ilk geldiğinde Nika'nın lakabı olan Joy Boy diye tepki verdi daha forma tam geçmemişti saçlarından akıyordu.Kendi isteğiyle yaparken form yüzde yüz açık zaten orada gelmiş bir tepki vermemesi normal.Tekrar öyle bir sahne çizileceğini sanmıyorum ama Enel gibi kendini dirilten bir meyve işte bu.Kizaru'ya karşı olmaması ilerde olmayacağı anlamına gelmez.Bunun da bir çaresi vardır elbet yoksa meyve varolmazdı en basitinden deniztaşı takarsın meyve tekrar hükümetten kaçmaya başlar.
 
Yahu anlıyorum da, H. haki öyle bi şey değil ki. Kaido'ya bak her saldırısına kullanıyor adam, Luffy gibi bi' çömezi gömerken de, Law gibi gereksizi yamulturken de. Law'a kullanılacak ama Kizaru'ya kullanılmayacak he? Saçmalığa bak.
H. haki olayına katılıyorum ama hikaye ilerletmek için sODA güç kısıyor yoksa Kizaru Luffyi robota uçurcak robot patlayacak vs. sırf antik robotu hikayeye yedirmek için zemin hazırlıyor aklınca
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık