Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi de öldüğü için davul sesi çıktığını söylemedi. Sen Kaido'nun her sözünü yamultuyon. Haki kullanma muhabbetinde de aynısını yaptın. Okuduğunu ya anlamıyon ya da işine geldiği gibi anliyon.
Kaido öldüğünü söylemişti.Kaido bu konuda yalan söyleyecek birisi değil aksine ölmesin de daha çok dövüşeyim istiyor.

Davul sesi Nika'nın gelişinin habercisi yani filin duyduğu ritim Joy Boy habercisi o da kullanıcı ölmeden gelmiyor.Yazar muhtemelen bu yüzden g5 dedirtti.G5 kendi kontrolünde olan uyanış formu Nika ise davulla meyvenin kullanıcısı öldüğünde geliyor ve kafasına göre özgürce savaşıyor.Dev olup Kizaru'yu yakalaması bu yüzden bunu Luffy istemedi.Kaido'ya da dev olup ayakları altında ezmeye çalışmıştı.Nika geldiği zaman olay Luffy'nin bilinçli hareket etmesinden çıkıyor bu da zaten ölmesiyle mümkün bilinci devralan Nika oluyor kısa süreliğine.
 
Kaido öldüğünü söylemişti.Kaido bu konuda yalan söyleyecek birisi değil aksine ölmesin de daha çok dövüşeyim istiyor.

Davul sesi Nika'nın gelişinin habercisi o da kullanıcı ölmeden gelmiyor.Yazar muhtemelen bu yüzden g5 dedirtti.G5 kendi kontrolünde olan uyanış formu Nika ise davulla meyvenin kullanıcısı öldüğünde geliyor ve kafasına göre özgürce savaşıyor.Dev olup Kizaru'yu yakalaması bu yüzden.Kaido'ya da dev olup ayakları altında ezmeye çalışmıştı.Nika geldiği zaman olay Luffy'nin bilinçli hareket etmesinden çıkıyor bu da zaten ölmesiyle mümkün bilinci devralan Nika oluyor kısa süreliğine.
Dur hemen cokertelim iddiani.


Burada Luffy kendisi attırıyor davul sesi yeniden geliyor.

Desteksiz konuşmayın beyler.:cool:
 
Kizaruyu hakisiz nasıl tuttu. Kizaru savaş sırasında meyve mi kapadı.
gear 4 modunun ellerinde haki var , bahsettigim normal haki değil yani ileri haki olmadan gayet savaşmış buda kizaruya eksi yazar. gear 5 in detaylarını da göreceğiz henüz belli değil.
bu saatten sonra hangi karakter olursa olsun oda zaten güçlü göstermek zorunda geçmiş karakterleri güçlü yaparak elde edecegi birşey yok çünkü.
Ona rağmen zayıf kalmış kizaru
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık