Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1092 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bosu yapiyorum yav...? Kral hakili snakeman... Nika dan daha mi guclu...? Sen bos yapiyorsun asil. Konusmana dikkat et biraz. Ayip ediyorsun.

Ayrica elinde ki guc normal bir guc degil. Zamanin da meyvesi çöp... Luffy şöyle böyle zirveye gidiyor deniliyordu. Bırakta laf edilsin güce.

Bu arada Zoro umurumda degil... oradan ornek vermene gerek yok.
Elindeki gücü kullanmanın laf edildiği ortamda ne diyelim? O zaman amiraller neden meyve gücü kullanıyor sürekli hatta wifi gibi açık geziyorlar çer çöp silahla ateş etmesin diye.Onlara neden laf söylemedin şimdiye kadar? Riyakarlıklarınızı söyleyince suçlu oluyoruz tabi haklısın.
 
Bence öyle degil Alpa... imkani yok yani. G5 cok ust nokta bir olay. Adam tak diye avcunun icine aldi Kizaru'yu. Sadece silahlanma vursa o formda... base mod kral hakiyi ezer gecer. Ben boyle goruyorum şahsen. Yani gercektrn karsi konulamaz bir guc. O yuzden seride ki Luffy dovusleri cok anlamsiz artik.
Kizaru'yu öyle tutmak için o forma girmesine de gerek yok. Katakuri'yi kısmi G3 ile elini büyüterek tutmuştu. Şimdi bu form varken tutmak için bunu kullanması doğal. Ama kısmi g3 ile Katakuri'yi tuttuğu gibi de tutardı. Kizaru'yu eliyle tutması pek önemli değil. Sonraki bölüm Kizaru kurtulur ondan. Onun yerine sağlam h.hakili geçirse daha fazla hasar verir.

Kaido da o karşı konulmaz gücü göremedik. Meyveler çarpışsa Luffy eriyip gidecekti. Nasıl karşı konulmaz oluyor anlamış değilim.
 
Şu an başına bir şey geldiği yok Amiralin reis kendi kendine gelin güvey olmuşsun hoş Amirallere bir şey gelse de sizde ki Yonkou travması gibi olamaz pek Big mom ve Kaido elek ve şebek oldular sadece Luffy tarafından değil gelen geçen şebek yerine koydu postunu deldirmediği adam kaldı mı Kaido'nun veya dalga geçmeyen kaldı mı Big Mom ile hem WCI'de hem Wano'da. Sizin Yonkou klasmanını kurtaran iki tane adam var oda Shanks ve WB gerisi çöp.
Biz zamanında Amiraller de patlayacak dediğimizde “oda amiralleri çizdirmez” diyorlardı. Şimdiye kadar Aramaki üst üste patladı, yeni amiral, eskileri film aktörü onlara bir şey olmaz dediniz. Şimdi de Kizaru oyuncak oldu, gelmiş “Şu an başına bir şey geldiği yok Amiralin” diyorsun. Big Mom’ın Brook’a çektiği tarifeyi Luffy, Kizaru’ya çekmiş, daha ne olacak?
 
Biz zamanında Amiraller de patlayacak dediğimizde “oda amiralleri çizdirmez” diyorlardı. Şimdiye kadar Aramaki üst üste patladı, yeni amiral, eskileri film aktörü onlara bir şey olmaz dediniz. Şimdi de Kizaru oyuncak oldu, gelmiş “Şu an başına bir şey geldiği yok Amiralin” diyorsun. Big Mon’ın Brook’a çektiği tarifeyi Luffy, Kizaru’ya çekmiş, daha ne olacak?
Peki.
 
Zoro, Luffy'nin tum acilarini aldığı arcta sadece 1 gunluk acısını almıştı misal. 2 yillik kuma acisinin patlamasi felfena olur ve iyi kotu ayirt etmez egghead adasinda.

Bide robotun hareketlenmesi var misal, antik güç kaynağının Nika meyvesinin uyanmis hali oldugunu su anlik farzedersek, 500 yil once de meyvenin biri tarafindan uyandirildigini ve marijoesa gitmesini sağladığını farzedebiliriz. O yildan sonra balikadamlarin ozgurluk mucadelesinin basladigini biliyoruz, bu yuzden 500 yil once meyveyi yiyen kişinin bir balikadam olduğunu düşünüyorum.
nasıl uyandırmış? Herhalde denizde yüzemeyince ölmüştür 🤪
 
Ağlıyor işte Luke Nika'dan bahis açılınca yapma çocuğun zayıf noktasına atış kardeşim 🤭

@Lucky Luke kardeşim geçti Enma, Nika'ya eşit yalan söylüyor bunlar Zoro fanı bunlar.
Olum mevzu nikaya laf atmak değil ki adamın.Ona laf atsa neyse herkes laf ediyor zaten.Sıkışınca nikaya geçti ee ne yapacak? Amiral sıkışınca ışık hızına geçti deseydi o zaman madem böyle güçlere geçiliyorsa saçmalık hepsinde saçmalık olmuyor mu?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık