Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Dizi] One Piece (2023-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 151 67.1%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 74 32.9%

  • Kullanılan toplam oy
    225
Shanks diziyi izleyince bana çok kötü gelmedi. Mangada ki karizmasından uzak tabi ama idare eder. Tayfası Yasopp dışında hiç olmamış ama cidden.
 
Sonunda hepsini bitirdim, genel olarak iyi diyebilirim. Güldüğüm yerler de oldu. Ne alaka dediğim yerlerde. Sonuçta bu çok uçuk bir manga özellikle Luffy karakteri bu kadar olurdu. Zoro ya pek ısınamadım ama onun sahneleri güzel olmuş. Nami son bir kaç bölüm Nami olmaya başladı benim için… Ussop ve Sanji cuk oturmuş. Hikaye bağlantılarında bazı eksikler var. Sanjinin veda sahnesi, en epik sahnelerden. Yapılmamış, Nami nin ayrılırken milleti soyması yapılmamış. Zoro ve Sanjinin geçmiş hikayelerini daha çok beğendim.
Coby resmen mangadan fırlamış gibi mükemmel, Garp çok iyi oturmuş. Reislere helal olsun.. Mangada Garp ı bu kadar görmedik. Bence güzel yapmışlar. Mifak harika olmuş, adama sonunda biri adam akıllı gemi kestirmiş, gülle de kesiyor gene :D

Şennks bir ısınamadım ama bir kaç bölüm sonra alıştım, genel olarak 10 üzerinden 8 veririm.
 
İlk bölümdeyim. Hızlıca bir şey sorup devam edeceğim. Zoronun dizide ilk gözüktüğü sahnedeki vssi canon muydu? Mangada var mıydı flashbacklerde falan. O kadar zaman geçti o yüzden unuttum mu acaba?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 3, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık