Tüm instası sevgilisi dolu...
Öyle yakışıklı adamı kapmasalardı absürt olurdu zaten ahaha
Tüm instası sevgilisi dolu...
Adamın popoya şaplak atsan elin geri teper esas gomu gomu no adamın sıkı kalçasıyla yapılırdı da oda izin vermemiştir.Öyle yakışıklı adamı kapmasalardı absürt olurdu zaten ahaha
belli zaten Helmeppo reis az squat çalışmamış Zoro'nun odaya dalması da ayrı bir komikAdamın popoya şaplak atsan elin geri teper esas gomu gomu no adamın sıkı kalçasıyla yapılırdı da oda izin vermemiştir.
Netflix o popyu açyıysa zaten 2. sezonda hiç şansı yok bişiler gelir başına.
Herif bana aynı game of t. daki kraliçeyi beceren cılız lanisterı hatırlattı saçlar filan döt de benziyo gördüğüm dötü unutmam da ee,zaten lanisterların kendini beğenmişliği filan da aynı herif aynaya bakıp kendini tatmin ederken zorro odaya giriyo, bi an zorro kötü bişiler yapıcam diyince aha şimdi helmeppoyu harcadılar matmazel nerflix wohoo dediydim de ama o kadar olmadı beklentimi karşılamadı o sahne 3 kılıçla bişiler denenirdi elinde helmepponun sıkı malzemesi varken ah zorro ah.belli zaten Helmeppo reis az squat çalışmamış Zoro'nun odaya dalması da ayrı bir komik
İnan ki ben de aynısını düşündüm abi ama bu sefer de Oda sensei yakardı Netflix binasınıHerif bana aynı game of t. daki kraliçeyi beceren cılız lanisterı hatırlattı saçlar filan döt de benziyo gördüğüm dötü unutmam da ee,zaten lanisterların kendini beğenmişliği filan da aynı herif aynaya bakıp kendini tatmin ederken zorro odaya giriyo, bi an zorro kötü bişiler yapıcam diyince aha şimdi helmeppoyu harcadılar matmazel nerflix wohoo dediydim de ama o kadar olmadı beklentimi karşılamadı o sahne 3 kılıçla bişiler denenirdi elinde helmepponun sıkı malzemesi varken ah zorro ah.
Ya oda kendisi ero sannin zaten namiye cobranın hamamında şov yaptırıyodu hatta teşekkürler diyince cobra pis yaşlı adam deyişi ahah hala aklımda,sonra thriller barkta görünmez herif namiye neler yapıyodu ohoo, ayrıca momonusekeyle kızların sahnelerini de unutmayalım buralar çokomelli çünkü ehem öhöm.İnan ki ben de aynısını düşündüm abi ama bu sefer de Oda sensei yakardı Netflix binasını
Şu dizi tutsa da şöyle AAA bir OP oyunu çıksa.
Pokemon Unite tarzı bir moba oyunu güzel olurdu.Şu dizi tutsa da şöyle AAA bir OP oyunu çıksa.