Off-panel olarak bahsediyorlardı.İlk bölümdeyim. Hızlıca bir şey sorup devam edeceğim. Zoronun dizide ilk gözüktüğü sahnedeki vssi canon muydu? Mangada var mıydı flashbacklerde falan. O kadar zaman geçti o yüzden unuttum mu acaba?
Off-panel olarak bahsediyorlardı.İlk bölümdeyim. Hızlıca bir şey sorup devam edeceğim. Zoronun dizide ilk gözüktüğü sahnedeki vssi canon muydu? Mangada var mıydı flashbacklerde falan. O kadar zaman geçti o yüzden unuttum mu acaba?
Bilgi olarak canon. Zoro tarafından eski Mr.7'nin öldürüldüğü biliniyor.İlk bölümdeyim. Hızlıca bir şey sorup devam edeceğim. Zoronun dizide ilk gözüktüğü sahnedeki vssi canon muydu? Mangada var mıydı flashbacklerde falan. O kadar zaman geçti o yüzden unuttum mu acaba?
Dövüş çizilmiyor ama Alabasta'da bahsediliyor.İlk bölümdeyim. Hızlıca bir şey sorup devam edeceğim. Zoronun dizide ilk gözüktüğü sahnedeki vssi canon muydu? Mangada var mıydı flashbacklerde falan. O kadar zaman geçti o yüzden unuttum mu acaba?
Dizide güzel diyebileceğim bir detay. SBS'de söylenmiş olanları ekleyebilirler.Bilgi olarak canon. Zoro tarafından eski Mr.7'nin öldürüldüğü biliniyor.
Tipini de Oda SBS'de çizmiş.
Hala serinin en iyi 5 dövüşünden biri.Dövüş çizilmiyor ama Alabasta'da bahsediliyor.
Netflix Oda’ya sormamış mangayla alakası yok diye avunuyor şu an arada da silah doğrultup tehdit ediyor.Üstüne gitme içinden düşünüyor lan acaba kadın yaparlar mı diye
Sıralama yapmadım ama ben de çok severim.Hala serinin en iyi 5 dövüşünden biri.
Tüm instası sevgilisi dolu...helmeppo da da bi ışıltı görü ee pardon popodan gelen ışıltıymış
Normal bizde öyle bi döt yok adamda var bizde de olsa bizimde instamız dolu olurdu,brezilya kalçalı helmepoppopo.Tüm instası sevgilisi dolu...