Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1091: Sentomaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.0%
  • Orta

    Kullanılan: 50 28.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 19 10.7%

  • Kullanılan toplam oy
    177
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Oda mı yaşlandı bende mi bir problem var anlamıyorum.1 hafta önce Yonko tayfasını indirip Yonko olan bizim tayfa ''Kizaru geliyor şimdi ne yapacağız?'' diyor.Rob Lucci ''Kizaru geldi şimdi bittiniz'' minvalinde konuşuyor.Bunun neresi mantıklı cidden ?
Sen yazınca yani yazılı görünce ne kadar saçma olduğunu daha iyi anladım. Oda bitmiş.
 
Önceden dediğim gibi Lucci uyanış ile birlikte Yc1/Yc2 seviyesi bir adam. Zoro ise h.haki açmadan Yc3 seviyesi bir adam. Lucci uyanış açınca Zoro'da h.haki kullanıp kısa sürede yener.
Luffy'de aynı mantık h.haki olmadan Nika formu ile Yc1+ - g4 ile Yc1 seviyesi bir adam. Kizaru üstün gelecektir belki o da uyanış açacaktır sonra Luffy h.haki kullanır üstün gelir. Kizaru'yu yeneceğini sanmam ama üstün gelir ve Satürn olaya el atar muhtemelen.
 
Bölümü boş beklemiştim ama güzel olmuş. Kizarunun savunmayı mf den hatırlarız. Genel olarak amiral savunması. Sorun şu ki luffy bu işi Wano da ağa babasından öğrendi. Kaidouya karşı daha çok kral haki işliyor diye hep öyle girişti ama burada artık yeni ryo teknikleri ve savunmaları görürüz.
Lucci'yi çiyaklatmazsanız. Çığırtmazsanız bu arc çok keyifsiz bitecek benim için. Şu eziğin gururuyla öyle bir oynayınki Hasır Şapkalar ismini duyunca donunu doldursun. Yüzü ekşisin
O konuda stussy ye vurunca dedimki aha Sanji şimdi bunu aya yollayacak ama hayret ettim Zoro daha hızlı davrandı. Zoroyla beraber aşağı indikleri için artık sanjinin rakibi olmaktan da çıktı. Kedicik bir de artık amiral benim safımda falan diye öz güvenli. Luffy aradan çıkarınca artık gözü dolu kabus başlar kediye.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık