Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090: Kizaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 75 54.0%
  • Orta

    Kullanılan: 44 31.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 14.4%

  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaido ve big mom kepaze edilerek işlendiği ve buggy'ye imparator unvanı verildiği için imparatorlar hakkında atılıp tutulması çok normal. küçümsenmeleri de anlaşılabilir ama çok da uzak olmayan bir gelecekte amiraller işlenecek ve o zaman da burada olacağım bir aksilik olmazsa.

kimin ne olduğu ve kimin kime üstünlük kurabileceği asıl o zaman tartışılmalı.
 
wanoya aramaki geldiğinde ya da shanks aurasını saldığında luffy böyle tepki vermemişti. bahsettiği kişi kizaruysa o surat ifadesi ya çok abartılı ya da kizaru başka bir seviye çıkacak gibi.


belki de duygularını en iyi saklayan, ne düşündüğünü anlayamadığımız nadir karakterlerden olan kizaruyu böyle görmek garip hissettirdi. sentomaruya karşı duygusal yaklaşması, bunu goroseiye de söylemesi...

bir yerde görmüştüm nerede hatırlamıyorum. sabody vol2 diye. kizaru orada tayfaya travma yaşatmıştı sentomaru ve pxler ile. şimdi yine pxler var sentomaru var ve kizaru karşıda. tayfanın intikam alması için herşey müsait. her ne kadar tayfa kindar ve intikam isteyen bi tayfa olmasa da eski amiral üçlüsünün son üyesi ile bu arc vedalaşabiliriz.


arc başlangıcında foton eldiveni gibi birşeydi sanırım, kizaruya karşı etkili olacağı yönünde fikirler üretilmişti. onunda kullanıldığını görebiliriz belki
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık