Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1090: Kizaru

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 75 54.0%
  • Orta

    Kullanılan: 44 31.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 14.4%

  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks'ı almaya niye üç kişiyi sayıyorsunuz ki? Shanks hepsine sıra dayağı mı çeker dedim acaba ben? Niye Shanks ile birlikte Beckman, Lucky Roux ve Yasopp'u saymıyorsunuz?
1v1 de Shanks'ı yenecek bir denizci yok.
Kendi kanaatimce Shanks için Garp yeterli. Hadi gönlünüz olsun yanına baba bir isim Sengoku'yu da verelim.

Bu durumda Beckman vs. Akainu
Lucky vs. Kizaru
3. en güçlü adam kimse onu da Kuzan alırdı.

Mihawk harici shichilerde var. Daha Tsuru, Hinata, Kong gibi diğer denizcilerde var. Kalanlarını bir zahmet halletsinler. Ben savaşsalardı denizcilerin yeneceğini düşünüyorum. Büyük zaaiyatlar verilmiş olurdu orası ayrı. Temiz bir dövüş olmazdı yani. Bana Shanks'ı abartıyorsunuz gibi geliyor. Yerinde övmüyorsunuz. Yoksa Shanks'ta çok güçlü. Haksız çıkarsam da yutturursunuz bana bunları.
 
Son düzenleme:
1 amiral yonkousuz yonkou tayfasını mı yenermiş? Greenbull yonkou tayfası etmeyecekler karşısında bile zorlandı. Yamato gelince feleği şaştı. Zoro ve sanji herhangi bir amirali 2vs1de kanırta kanırta alır. Zorlanmazlar bile.
 
1 amiral yonkousuz yonkou tayfasını mı yenermiş? Greenbull yonkou tayfası etmeyecekler karşısında bile zorlandı. Yamato gelince feleği şaştı. Zoro ve sanji herhangi bir amirali 2vs1de kanırta kanırta alır. Zorlanmazlar bile.
Yamato gelince feleği mi şaştı? Yamato kral hakisi ile vurdu greenbull hasar bile almadı. Kızıl kınlar ryou kullanabilen kişiler. Kaido'ya bile zarar verebiliyordı. Bizim tayfada zoro luffy dışında kaido'ya zarar verebilecek kimse yok.
 
Denizcilerin kafasına göre iş yaptığını sadece Garp'ta gördük. Bununda potansiyelle bir alakası yok mentalitesini gösteriyor adamın. Ve ayrıca Garp'a denizcilerin kahraman statüsünden dolayı çok karışamadıklarını da söylediler kaç kere, bunu da mı görmezden geliyoruz? Burada açık açık Garp'ın denizciler içinde bir anomali olduğunu anlayabiliyoruz.
Denizciler özellikle yonkolara dokunmasın diye kanun çıkartmışlar ve bu daha maksimum 15 bölüm falan önce işlendi nasıl unuttun anlamadım. Hala Shanks'ı niye kovalamıyorlar çünkü yapamazlar heheehe falan diyorsun abi. Ayrıca Kizaru Wano'ya Bm ve Kaido ittifakına kafa atmaya gidecek billurları göstermişken bu sön dediğin olmuyor.

Yıl 2023 hala denizciler bu kadar güçlüyse yonkolar niye var gibi yıllardır cevaplanan argümanlar söyleniyor ya deliriyorum. Bu son sözüm sana değil, senden böyle bir şey okuduğumu hatırlamıyorum ama ara ara görüyorum bunu genede, burada da twitter redditte falan da.
Tek örnek Garp değil, Ryo Akadan habersiz Wanoya gidip Yonko kellesi almaya çalışıyor, Fuji Akayi sallamayip Rikunun önünde diz çöküyor, Dofa yardım etmiyor, Luffyleri salıyor.

Kizaru beni gönder Aka diyor ama Kizarunun Eggheade nasıl geldiğini görüyoruz, 30.000 marine 9 koramiral yüzlerce savaş gemisi, demek Kaido BM ittifakı için Wanoya gelecek olsa yanında 2 amiral daha 15 koramiral 6 serafim atom bombası falan getirirdi herhalde :)

O sorunun cevaplandığı falan yok, Yonkolar korsanları frenliyor, WG'nin işine yarıyorlar gibi şeyleri cevaptan sayıyorsan bilemem, Akainu'yla ilgili konu açmıştım, adam 50 yerde denizcilerin yetersizliğinden, imkansızlıktan, yokluktan, yetişememekten bahsediyor. Zayıflıkları bir yana Denizciler ve WG istese de Yonko oluşumlarını yok edemez, bir Reverie yaptılar rezil oldular, 8 tane krallığı devrimcilere kaptırdılar, BB ortalıkta cirit attı, BM Kaido ittifak kurdu, hiçbirine müdahale edemediler. 1 Yonko'ya savaş açtık deseler diğer Yonkolar veya başka korsanlar veya devrimciler, arkalarlar Denizciler ve WG'yi, dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olurlar. :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık