Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Bu maçı canlı izlemiştim. Sağlam maçtı. Ryze ın gücünün tam farkına varılmadığı zamanlar. Şuan ki naafiri gibiydi.
Çok nerf attılar, dengelenmiyordu ve 1 sene sonra 2016 da tekrardan rework atmak zorunda kaldılar. Ve şuan ki ryze ın ilk halini çıkardılar. O da çok iyi idi. Hatta kazanma oranı rekor seviyedeydi. Ama o da o kadar nerf yedi ki .s Ama yine de oynama devam ettim taki hareket hızı pasifi değiştiriline kadar. Ben oyunu oynamıyorken gelmiş bu nerf. Önceden istediğin komboyu yap hızlanıyordun. Şimdi ise w-e yada da e-w yapmadığın sürece pasif hızlanma çalışmıyor. Bu şekilde de hasar vurmuyor şampiyon. Max hasar normalde q-e-q-w-q-e-q ile vuruyon ama bunda hareket hızı yok işte artık ek olarak cc de yok tabi artık. Hız istiyorsan q-e-w-q yap diyor sana oyun. Ama bunda max hasarın tahmini %30 nu anca vuruyon.

Oyuna ilk başladığım sene bile o eski ryze ı çok oynuyordum. Bir şampiyonun her hali mi iyi olur. Her hali mi metayı uzun süre domine eder.
ryze sezon7-8 den beri çöp ya bende oynamayı severim özellikle iki skill üstüne q atıp kalkan kazandığın zaman
lad falan ama o zamanlar bile iyi bi büyücü değildi arkada duran adc ye takım savaşında ulaşamıyordun e sekmiyor o kadar. sadece split push a gidebileceğin yegane büyücülerdendi birebiri çok güçlüydü ama büyücü dediğin takım savaşını yok etmesi lazım
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık