Samira güçlü bir karakter ya, karşılaşmak istemediğim 5,6 karakterden biri.
Maç boyunca ulti atamadım.
Samira güçlü bir karakter ya, karşılaşmak istemediğim 5,6 karakterden biri.
Okudun mu karakteri iyice? Çalıştırman gereken bir mekanik var ultiyi kullanabilmen için.Maç boyunca ulti atamadım.
Okudun mu karakteri iyice? Çalıştırman gereken bir mekanik var ultiyi kullanabilmen için.
Ben de bazen çok heyecan yapıyorum ulti ya da normal saldırılar kaçabiliyor.Maç boyunca ulti atamadım.
Belirli komboları var hızlı S yapabilmen için ama oyuna yeni başlayan birine tavsiye edeceğim bir karakter değil.S olunca atmam gerekiyordu sanırım ama, S olunca etrafta rakip kalmadı. Denk getiremedim yani.
Bu karakter de epey iyi.Nasus oynadım çok güçlü ama gücünü kullanmadım maç boyunca 2 kill aldım.
Yeni bir Malphite oyuncusu olarak dediklerine katılıyorum.Malphite uzak mesafede q’su ile çok iş yapıyor ancak erken oyunda dibine girince çaresiz kalıyor.malphite a bi düzenleme gelmesi lazım. şampiyon sadece point click q atıp lane kazanıyor böyle bi oynayış stili yok. lane i güçlü takım savaşı da güçlü birebiri de güçlü. tam kanser
erken oyunda dibine girince çaresiz falan kalmıyorYeni bir Malphite oyuncusu olarak dediklerine katılıyorum.Malphite uzak mesafede q’su ile çok iş yapıyor ancak erken oyunda dibine girince çaresiz kalıyor.
Ancak late game veya öne geçince yetenek hasarı kasmış bir Malphite ulti tutturursa rakibin pek yapabileceği bir şey olmuyor.
Yani Sett gibi kendin oynayınca güzel ancak rakibin oynayınca cinnetlik.