Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] League of Legends (2009)

Kennen çoğu dövüşçü şampiyonu mahvediyor. E si aşırı fazla hareket hızı veriyor elektrik verle çok fazla burst atıp sana hasarını bırakıyor stanı koyduğu için ve e si sayesinde yetişemiyorsun. Millet quinn i teemoyu zor sanıyorda alakası yok kennen çok kanser hero topta
stun ı çok bozuyor , quinn in dash i bi tane onu aştın mı okey. bu ultisi var w su var, e si var varoglu var. riven otp lerin falan korkulu rüyası .
 
Top'ım zayıf demiştim kanka sjsjjs. Kennen yıllardır topta az çok oynayabildiğim nadir çarlardan. Tflerde taşımadın. Senin takım öndeydi, yeterince etkili olamadım. Farming lane mi oynadım sjjsjsks. Oyun başı çok gank yedim ve ona rağmen seni kesiyodum diye hatırlıyorum.
top main olmayanlar dışında top ı kimse iyi oynayamıyor ya bence. bana en zor rol geliyor. hiç değişmedi. hep saçma sapan metalara da bu rol maruz kalıuor. varus top kalista top vs.
 
@Arthur Morgan Prolar Aatrox a drakthar kasıyorlar gördün mü? Şuan euwestde yüksek elo karartma %55 wr de iken, draktharlı build %65.5 gibi saçma bir oranda. Korede ise herkes drakthar kasıyor 3700 maç %65 wr. Diğer yamada nerf gelir kesin. Ben uzun zamandır bir heroda bu kadar yüksek kazanma oranı görmedim. Ne düşünüyorsun bu konuda?
 
stun ı çok bozuyor , quinn in dash i bi tane onu aştın mı okey. bu ultisi var w su var, e si var varoglu var. riven otp lerin falan korkulu rüyası .
Quinne sadece ilk levellerde saygı gösterip doran kalkanı başlayacaksın. 6. seviyede çoğu heroyla kesmeye başlıyorsun zaten. İlk itemde ninja tabisi çektin mi bitiyor lanesi dashi kaçmasına yetmiyor. Teemo da benzer de kennen yok yakalayamıyorsun burstlüyor ultisi çok güçlü 6 yı da bekleyemiyorsun falan baya sıkıntı.
 
@Arthur Morgan Prolarda Aatrox a drakthar kasıyorlar gördün mü? Şuan euwestde yüksek elo karartma %55 wr de iken, draktharlı build %65.5 gibi saçma bir oranda. Korede ise herkes drakthar kasıyor 3700 maç %65 wr. Diğer yamada nerf gelir kesin. Ben uzun zamandır bir heroda bu kadar yüksek kazanma oranı görmedim. Ne düşünüyorsun bu konuda?
Gördüm onu ya bana da çok mantıklı geldi aslında. Reset aldın mı tf lerde baya yok edersin o itemle. Denemek istiyorum draktar baya op şu an. Aatrox önceki dünya kupasında aşırı güçlüydü alan kazanıyordu bildiğin ama sonrasında yavaş yavaş heroyu bitirmişti riot. Mesela ben kf ile lol atmaya başladığımda şu an mesela kayle ve vladımdan daha çok çekiliniyorsa eskiden bu aatroxtu. Sonra riot ilk önce pasifindeki can çalmayı azalttı. Sonra e sinin sömürüsünü azalttı. Eskisi kadar can çalamadığından hayatta kalamıyordu artık ekstradan bir iki nerf daha yedi ama artık oynanmaz dediğim yer itemlerin de nerf yemesi olmuştu. Kararmanın mutlak sömürüsü kalktı ki bu aşırı büyük nerftü. Çünkü aatrox ulti açınca yaptığı iyileştirmeyi büyük oranda arttırıyordu. İtemlerden aldığın sömürü katlanıyordu ve itemle ekstra uyumlu oluyordu o kalktı. Ölümün dansı nerf yedi. Sonra malmonun mutlak sömürüsü kalktı kalkanı azaltıldı. Yanlış hatırlamıyorsam vahşi hydrada nerflendi. Mutlak sömürüsü yerine can çalma getirdiler bu da nerf. Hem itemler hem aatrox nerflenince oynanmaz duruma gelmişti eskiden kazandığı çoğu match up ı kazanamamaz olmuştu.

Sonrasında ultisini ve w sünü buffladılar ama küçük bufflardı. Asıl olay can çalmanın çok az kalmasıydı o bufflar çok boştu ki nayil gibi aatrox otp ler bu bufflara gülüyordu ama son buff biraz abartı olmuş. Aatroxun ratioları çok fazlaydı zaten ve bunu baya arttırmışlar. Şu an aatroxtan kaçmak zor eskiden damagen yetmiyordu artık yetebilecek kıvama gelmiş. Aatrox tf de reset aldıkça çok güçlü bir char ve artık tekrardan reset alabiliyor. Nerf gelir muhtemelen ama aa metada olması gereken bir şampiyon. Hem skill seti hem replikleri hem hikayesi vs loldeki en iyi tasarlanmış karakterlerden birisi. Ritonun da canını sıkmış metada olmaması belli.
 
  • Like
Tepkiler: Vvv

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık