Mütevazı davranıp zorladın dedik inanmış ya hshshhshsjsjİlk kez zilean oynadım xd. Fazla basitmiş gerçi. 10 yıl oynayınca her şampiyonu oynayacak mekaniğe sahip olunuyor. En zayıf olduğum lane top, orada bile arthuru zorlamışlığım var![]()
Mütevazı davranıp zorladın dedik inanmış ya hshshhshsjsjİlk kez zilean oynadım xd. Fazla basitmiş gerçi. 10 yıl oynayınca her şampiyonu oynayacak mekaniğe sahip olunuyor. En zayıf olduğum lane top, orada bile arthuru zorlamışlığım var![]()
@kekomancer Kekem arthurun zorlandığını nasıl anlıyorum biliyor musun ?Mütevazı davranıp zorladın dedik inanmış ya hshshhshsjsj
Pozisyon olunca ben hep ormancı çağırırıyorum ki. Dünkü maçta da çağırdım yanlış çıkarım. Ben zorlanıyorsam direkt wardlı oynamaya başlayıp gank yememeye dikkat ediyorum.@kekomancer Kekem arthurun zorlandığını nasıl anlıyorum biliyor musun ?
Dakika 2'den sonra ormancıdan bahsedince![]()
Lan bırakPozisyon olunca ben hep ormancı çağırırıyorum ki. Dünkü maçta da çağırdım yanlış çıkarım. Ben zorlanıyorsam direkt wardlı oynamaya başlayıp gank yememeye dikkat ediyorum.
İrelianı dövdüm aatroxunla eşit çıktım laneden. Gaayet zorladım o maç bulunan üyeler onaylar.Mütevazı davranıp zorladın dedik inanmış ya hshshhshsjsj
Benim ireyi inari falan da döver birde jaxla ct atmıştın hashshsab kennen ters eşleşme yine. Eşit çıkman eksi yazar ki tf lerde taşımıştım sanırım maçıİrelianı dövdüm aatroxunla eşit çıktım laneden. Gaayet zorladım o maç bulunan üyeler onaylar.
jax vs kennen jax için korkunç yaa. 0-10 oynayayım ama en azından melee savasabildiğim bir çar gelsin …Benim ireyi inari falan da döver birde jaxla ct atmıştın hashshsab kennen ters eşleşme yine. Eşit çıkman eksi yazar ki tf lerde taşımıştım sanırım maçıFarming laneye oynadın olm kennen alıp. Jax renekton falan alsaydın kapışırdık ne güzel de sanırım neyle ölmem diye düşündün
![]()
Kennen çoğu dövüşçü şampiyonu mahvediyor. E si aşırı fazla hareket hızı veriyor elektrik verle çok fazla burst atıp sana hasarını bırakıyor stanı koyduğu için ve e si sayesinde yetişemiyorsun. Millet quinn i teemoyu zor sanıyorda alakası yok kennen çok kanser hero toptajax vs kennen jax için korkunç yaa. 0-10 oynayayım ama en azından melee savasabildiğim bir çar gelsin …
Top'ım zayıf demiştim kanka sjsjjs. Kennen yıllardır topta az çok oynayabildiğim nadir çarlardan. Tflerde taşımadın. Senin takım öndeydi, yeterince etkili olamadım. Farming lane mi oynadım sjjsjsks. Oyun başı çok gank yedim ve ona rağmen seni kesiyodum diye hatırlıyorum.Benim ireyi inari falan da döver birde jaxla ct atmıştın hashshsab kennen ters eşleşme yine. Eşit çıkman eksi yazar ki tf lerde taşımıştım sanırım maçıFarming laneye oynadın olm kennen alıp. Jax renekton falan alsaydın kapışırdık ne güzel de sanırım neyle ölmem diye düşündün
![]()
Bir o kadar gank ben yedim knk xd most damage ve tanklama bendeydi. Gel aram ilk kan vs si fiora al en ağır ct si xdTop'ım zayıf demiştim kanka sjsjjs. Kennen yıllardır topta az çok oynayabildiğim nadir çarlardan. Tflerde taşımadın. Senin takım öndeydi, yeterince etkili olamadım. Farming lane mi oynadım sjjsjsks. Oyun başı çok gank yedim ve ona rağmen seni kesiyodum diye hatırlıyorum.