Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1088 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kizaru için böyle bir şey demiyor. Bunu sadece Türkçe anime çevirmeni demiş yanlış çeviri ile. Sonra internete yayılmış. Zaten dünya forumlarında böyle bir iddia ne zaman görsem yazanı Türk çıkıyor. Yok yani.
Söylediği şey şu. " Öteki taraf da sıkıntılı duruyor yardım etmek istiyorum ama çok yaşlıyım." Buradan ne çıkarırsan çıkar artık.
Kizaru da buna karşılık bir donanma amiralini tek başına tuttuğun halde daha fazlasını mı istiyorsun? Beni kötü gösteriyorsun diyor.
 
Wano'ya kim gelse yenilirdi değil olay Wano'ya birileri gitmez kurgu gereği Luffy olaya el atana kadar orada ciddi bir mücadele dönmez. Wb adayı bassa Kaido'ya yenilse dahi ortada Wano'ya hükmedecek bir Kaido oluşumu kalmazdı. Shanks ve BM için de aynısı geçerli.

Savunma Kaido'da hız Kaido'da ama geri kalan hiçbir şeyde Wb'den üstün değildir. Deprem meyvesinin uyanışını + iki karakterin iradelerini de hesaba katarsak daha kolay olur.
Katılıyorum, asl mesele; Kaido çok güçlü olduğu için değil, Luffy'nin yenmesi gerektiği için kimse hareket etmedi. Yoksa Oden'le bağı olan isimler belli. O isimlerden en az ikisi birleşse Kaido bir şey yapamazdı. En basiti Shanks ve Ray birleşse Kaido nasıl karşı koyacak?
 
Yeteneği sıkıntılı ne demek ?
o zaman Garp Kuzandan net güçsüz mü diyelim ?
eğer Garp güçlüyse bunu sağlayan şey yumrukları değil mi ?
o zaman yumruğu ile hepsini saf dışı bırakması lazım ( üstüne hakili vuruyor kendisi)

Eğer yapamıyorsa demek ki gücü Kuzan kadar değil . Bunu anlamak lazım .

Garp 5 tane yumruk atsın Pizarro ayağı kalksın ama Kuzan saniyesinde buza çevirsin ,Garp Kuzandan güçlü diyelim . Siz diyebilirsiniz ben demem .
Kuzan donduruyor. Eğer Kral Haki sahibi değilsen bundan kurtulman pek mümkün değil. Hatırlarsan Doc Q, Law ve tayfasını kıza çevirdi. At hırsızının niyeti denizde kıstırıp kıyıda tecavüz etmekti.

Law, Yonkou'larla yaptığı mücadele sonrası Haki'yi yoğunlaştırıp meyve yeteneğini bastırabileceğini öğrendi. Aynısını WB ve Doflamingo'da yapmıştı. İlk başta Haoshoku olması gerektiğini düşünmüştüm ama Law'ın Haoshoku Haki sahibi olmadığı için kurtulmasından da anlayabiliyoruz ki herkes yapabilir. Sadece Haki'ye odaklanabilmek gerekiyor. Karasakal Korsanları'nın bu bilgiden muhrum olduklarını düşünüyorum yoksa zayıf olmaları mümkün değil. Şu anda Rocks Korsanları kadar tehlikeli bir hâl aldılar.

Bu adamlar bu kadar zayıf mı ki Garp bu kadar kolay galibiyet alsın. Her biri fiziksel anlamda güçlü kişiler. Öyle olduğu için zaten yedikleri darbelerden sonra bile ayağa kalkabiliyorlar. Kuzan'ın yeteneğiyle Garp'ın yeteneğini eşleştirmen burada hatalı. Adam koca denizi çok kısa bir zaman içinde komple buzullara çeviriyor, bırak bir zahmet Haki'siyle bundan kurtulabileceğini bilmeyenleri de buza çevirsin. Kuzan'ın yeteneği Garp'ta işe yarıyor mu sen ona bak!?
 
Niye saçma olsun dostum sadece gördüğümüz olaylar üzerine maç yorumu yapar gibi şu oldu bu oldu mu diyeceğiz. Kaldı ki güç yetiremedikleri ve zor duruma düştüklerini gördük zaten gelen yardıma rağmen ucu ucuna kurtulabildi Ace. Garp'ın ve Sengoku'nun neredeyse müdahalede bulunmadığı, Akainu dışındaki hiçbir amiralin adam akıllı ön plana çıkmadığı ortamda gerçekleşen senaryo buydu bir de.
ben aksini idda etmiyorum adam zaten oraya bunun bilinciyle gidiyor, ara bir çok etken giriyor çıkıyor ve sonuç olarak hedefine ulaşıyor, diğer türlü senaryoda da, gidebildiği yere kadar gider baktı baş edemiyor, adamlarını gönderir adayla birlikte kendini batırırdı. benim bahsettiğim konu adamda bunu yapabilecek güç var. bende şey diyebilirdim o zaman, oğlu hiç bıçaklamasaydı, kalp teklemesi sorunu olmasaydı, haki kullanımında sıkıntı olmasaydı çizik almadan çıkardı o adadan. Luffy'i geldiği için bu handikapları seve seve koydu yazar bozuntusu.
 
Ağa yalnız değil. Aokiji için Jozu giriyor araya. Kizaru için Marco. Tek başına savaşıyor gibi konuşuyonuz. Vallahi su 100 bin denizci 3 Amiral 7 Shichi felan komik olmayın.

Arkasını korumak için bile bir dünya korsan ( Jinbei Vista Marco) felan diziliyor hemen.
tek savaşıyor dediğin yanında 11 tümen komutanı ve ittifak korsanlarının kaptanıyla 100 bin üst düzey denizci 3 amiral kaç tane bilmiyorum koramiral ve schilerle uğraşıyorlar bırakta o kadar olsun.
 
Oden ve Thatch olaylarını kurguya kurban gitmiş rezillikler olarak ele alıyorum ben. Karakterin genel profiline baktığımızda bu tepkileri vermesi pek anlaşılır değil çünkü.
Aslında teachin acei öldürmek yerine hükumete vermesinin bir sebebi de bu olabilir. Başka türlü meydana çıkmaz ve ben de depremi alamam demiştir. Wbnin iç sesi olmasa belki ben de şüphe ederdim ama baya baya ace için feda ediyor herkesi. Ace kurtulursa kurtarabildiğimi kurtarırım demiştir belki ama o kadar.
Teach senelerdir yanındaydı. Gidip teache dalması büyük nam olmazdı wb için ama giderayak hükumetten adamını almak peh bunu biri yapacaksa ben yaparım gibi bir kibre kapılmış olabilir. Onun öncesinde kaptanı xebeci de indirenlerden biri olan rogerla iyi kanka olmuş mesela. Yani bence çizilen resmin aksine çok da intikam alacak biri kadar umursamıyor. Yanında olsa müdahale eder tabi ama onun dışında özel olarak gidip intikam alma, mevzuyu düzeltme gibi zorluklara girmiyor kaido ve teach olayında. Aynı wb, Neptün arkadaşım diye gidip balıkadam adasını himaye etmiş mesela ama orada kaido falan yok tabi.
Dediğin yanlış demiyorum. Ana karakterin düşmanı olanlar tabii ki daha iyi işleniyor ve daha güçlü gösteriliyor. Bazen de senaryo gereği olması gerekeni çiziyor. Bunları göz önünde bulundursak bile belli başlı karakterler her türlü öne çıkıyor. Oda sürekli Kaido en güçlü canlı, 1v1 de yenilmez vs. diyorsa bunu kabul etmek lazım. Wb en güçlü insan diyorsa kabul etmek lazım.
Aynı Oda gak dediğine sonra guk da diyor ya. Bu panel bilgileri ile ilgili tartışmalar da buradan çıkıyor. Gomu olayı malum mesela ya da yine nika mevzusunda panelde önce yenildi sonra yendi yazması vs.. Seri ve mangaka bu kadar uzun soluklu olmasından dolayı belki yıprandı bir çok noktada. Yoksa o gördüğümüz wb mesela shankstan, kaidodan güçlüydü o gün nasıl diyebiliriz? 2 yılda bunlar güçlerini üçe beşe katlamadılarsa saf hakiyle amiral kaçırtıyor biri öbürü ise neredeyse her yönüyle serinin zirvesi gibi gösterilmiş görünen wbyi cebinden çıkaracak kadar güçlü ve dayanıklı biri.
Hyonun birkaç saatte rayin öğrettiğinden daha fazla haki öğretmesini nereye bağlayabiliriz yoksa 😤
 
öncelikle, yaşananlardan bağımsız olarak ben de wb'nin garp'tan daha güçlü olduğunu düşünüyorum ama garp-roger-wb... birbirlerinin dengi adamlar bunlar. olur da oda, en iyi dönemlerini çizerse bu karakterlerin görürüz kimin ne olduğunu ama marineford'da yaşananlar ile arı kovanı adasında yaşananları kıyaslayıp güç kıyası yapmak kendini eğlemekten fazlası değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık