Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1087 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın bastığı adada adanın sahibi yok yine dayak yiyor :oleyo2:
Onca sene Sengoku'ya düşünce adamı dedik asıl düşünen bu çıktı, anca düşünüyor, Luffy'i korsan yaptırmicam diye düşündü olmadı, Roger'ı yakalicam diye düşündü kendi teslim oldu, kutsallara köpeklim yapmicam diye düşündü Xebec'e engel oldu, Ace'i demiyorum bile. Ölmeden bizimkilerin hayrına bir şey düşünmesin başka da bir şey istemiyorum.
 
@Sephiroth @artyomdh @Montana

Şu aslan parçasını da övsek mi? Garp'ın yanında savaşarak ben de denzicilerin geleceği miyim diye sormuş aslan parçası. Garp ise takmamış. :(

Böyle karakterlere çabuk kanım kaynıyor, reis kendini kanıtlama arayışında. Geleceğin amirali olmasını isterim.
Sen savaş gemilerini çelikten mi zannediyorsun acaba? Ben şu ana kadar full çelik bir gemiye rastlamadım bu seride. Gemiyi parçalamak çok da abartılacak bir olay değil.

Katakuri'yi niye konuya dahil ettin bilmiyorum ama madem konuyu Katakuri'ye getirdin ikisinin de aldığı eğitim yeterli bir kıstas değil mi sence? Katakuri adasından ayrılmayan biri ve çok da etliye sütlüye dokunmamış. Yaşı 48 olmuş ama halen Kral Haki'yi saldırılarında kullanamıyor. Yamato bunu 28 yaşında yapıyor, Luffy 19'unda yapıyor, Zoro 21'inde yapıyor. Bu Katakuri'nin daha az potansiyeli olduğu için değil. Rahat bir ortamda yetişiyor bizim tayfa üyeleri gibi her an mücadele içinde değil. Ya da denizciler gibi disiplinli bir eğitim almıyor. Donut yediği yerde Kenbonsoku Haki'sine dayalı dövüşerek kendisini hep kısıtlamış.

Luffy'nin, Kenbonsoku Haki'yi kullanmayı öğrenmesi sonrasında Kaido'ya karşı bu yeteneği kullanacağını düşünüyordum hep. Kaido saldırırsa saldırılarından kaçınarak dövüşür diyordum ama savaş boyunca çok nadir o yeteneği kullandı. Herif bodoslama dalarak hasar alarak güçlendi. Katakuri de sürekli denizlerde savaşıyor olsaydı bir adada oturmak yerine bu halinden çok daha güçlü olurdu.
Mevzu sadece çıplak elle, tekniksiz savaş gemisi parçalaması değil. Yumruk sesi Garp’ınkine yaklaştı falan deniyor, oradan gücü övülüyor. Bölümün sonunda da hakili yumrukla(büyük ihtimalle kral haki olabilir) Garp’ı yıkıyor. Bu adam meyvesiz haliyle yc1 seviyesinin üstünde çok rahat.
 
80 yaşındaki adama bu kadar sallanmaz. Yaşlıya hürmet kalmamış. :artiz:
Hürmet hak edene gösterilir. Daha küçücük çocuk yeni ölmüşken güle güle etrafta dolaşan soytarıya değil.
Net korkmuş diye yorumlayabiliriz. Sengoku bunu nasıl tutucak zaten , torununa uçarak yumruk atan adam Akainu’yu görünce dümenden yavaş yavaş yürümesinden belliydi.
Korkmuş tabi, bu adayı basmadan da BB'nin dışarda olduğunu falan duymuştur öyle gelmiştir :)
Adam 40 yılda bi donanma karargahından Sengoku'yu yanına almadan çıktı onu da eline yüzüne bulaştırdı.
Sengoku yakında gelir ardını toplar bunun.
 
yeni ve eski neslin karşı karşıya olduğu bir savaşın galibi asla eski olamaz bu saatten sonra bence.Teach gelene kadar garp yaralanır ama yener teachte son noktayı koyar gidişat biraz öyle gözüküyor.
 
Sağ Kollar Amirallerin yanında hiç. Bir amiral zorlanmadan 4-5 Sağ Kolu aynı alır.
Rüyanda bile göremezsin. Dört beş velet o seviyeyle iki Yonkou tutuyordu. Senin amiral dediğin adamları YC1- YC2'ler tutuyordu Marinford'da. Marco'yla başa çıkamayan donanma amirali özel Kairoseki kelepçe getirtti.

Ryokugyu vs King ve Queen'e takıldıysan orada da hatalısın. Çünkü King ve Queen'in kollarında Kairoseki'li kelepçe var mıydı yok muydu belirsiz ayrıca savaştan çok ağır hasarlı çıktıkları için henüz iyileşmiş bile değiller. Bir YC1 bile başa baş kapışır uzun bir süre bir amiralle.

Shanks, Kid'e saldırırken savaş yorgunudur diye kaçınıyordu savaştan. Yani her türlü bir amiral ile YC1 arasında uçuk bir fark yoktur. Hatta Ben Beckman'ın Kizaru, Fujitora ve Ryokugyu'dan güçlü olduğuna kalıbımı basarım. Amiral lobisini fazla gazlamayın zira patlamaları çok uzakta değil. Üstelik Yamato, Zoro, Sanji patlatacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık