Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Live-Action TV Serisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dragon yok mu acaba ?
Sanmıyorum. Dragon'u göstermeden bitirirler.

Belki Dragon'un Luffy'i idam yerinden kurtarmasıyla bitebilir ama Dragon için bir oyuncu açıklanmadı.

Rogerın o konuşması olmazsa doğrudan at çöpe gitsin gerisine bakmaya lüzum olmaz.
Dizi tutarsa daha iyi bir oyuncu koymak için sadece ses ve arkadan çekim ile yapabilirler belki. İdam platformunu kurmuşlardı ama onu görmüştük.
 
Karakterlerin giysilerini Oda’nın renkli çizimlerinden almışlar. Bir sürü “easter egg” olacakmış diyorlar. Fragmana bile bir saniye için Garp’ın gemisini koymalarını ve bunu averaj One Piece izleyicisinin fark edeceğini düşünmelerini çok beğendim. Zaten Arlong’un/balıkadamların görüntüsü, Loguetown, Smoker’ı oynayacak kişi vb. bir sürü boşluk var; neredeyse her şeyi ilk bölümden almışlar gibi görünüyor. Yine de ufak detaylara dikkat edilmesi bence bu işin neden izlenebilir olduğunu kanıtlıyor. Fragman da henüz prodüksiyon aşamasından çekilmiş 1 senelik bir çalışmaymış. Ben umutluyum.

Buggy’nin ve deniz kralının görseline bayıldım. İkisi de beni şaşırttı. Emily Rudd’ı yakından takip ediyordum ve saçlarını doğal beklerdim, peruk beni hayal kırıklığına uğrattı. Karakter posterinde güzel gözükse bile fragmanda beni rahatsız etti. Sanji hakkında kararsız da olsam Taz Skyler’ın tekme atma yeteneklerine çok güveniyorum, izledikten sonra görürüz. Usopp tam yerinde olmuş, Luffy’i de tam manga kıvamında göreceğimizi düşünmüyorum çocuksuluğu gerçekliğe çok utanç verici aktarılabileceğinden. Zoro o kadar tam olmuş ki inanamadım, saçları da üç kılıç stilini de kotarmışlar gibi duruyor.

Gemiler süper. Morgan’ın kalesini de beğendim, mekandan kısmamışlar gibi gözüküyor.

Üstüne sarı efekt basılmasından nefret ettim. Hiç olmamış. Mavi gözyüzü bile bir alık duruyor. Sanji’nin ilk gözüktüğü anda sarı basmamışlar sanki, umarım ana fragman çıktığında da o kalibrede olur. Morgan’ın kalesini beğensem de her şeyin sapsarı olması canımı acayip sıktı, rengarenk kıyafetler giydirip, saçlar yaptırıp sonra üstüne böyle ucuz bir efekt basmanın âlemi yok.

Bu işi bayağıdır umutla bekliyorum. En başta fan yapımından farkı olmayacak gibi görünse de biraz daha yakından bakıp incelediğimde acayip hayal kırıklığına uğramayacağımı hissettim. Bu bir buçuk dakikadan net daha iyi olacağına inanıyorum ama şu kalibrede bile olsa ikinci sezonu isterim.
 
Kartonun önünde konusuyormuş gibi duruyor. 2.sezon olursa daha çok ozeneceklerini düşünüyorum. :)

burası cidden niye böyle olmuş :S azıcık kontrast ekleselerdi zoronun ilk görüntüsüne benzeseydi :S görmedğimiz sahneler hakkında konuşmayayım diyorum ama güneşin bağrında durmuyo muydu bu adam :d serin gölgede bekletmişler, hem güneş renk de katardı falan pff






hadi anime pastel renkler kullanıyor tamam da güneşli havada da kontrastı artırıyor, o kadar yavan bi sahne ki :S şurda mesela zoronun koltuk altından görüyoruz güneşi :S niye tepesinde değil güneş :S kontrast yok renk yok :S tepeden güneş vursa kumlardan sıcak renk parlasa iyice falan :S neyse olan olmuş izler geçeriz
 
Sanmıyorum. Dragon'u göstermeden bitirirler.

Belki Dragon'un Luffy'i idam yerinden kurtarmasıyla bitebilir ama Dragon için bir oyuncu açıklanmadı.



Dizi tutarsa daha iyi bir oyuncu koymak için sadece ses ve arkadan çekim ile yapabilirler belki. İdam platformunu kurmuşlardı ama onu görmüştük.
loguetown da var orada da gösterirler illa sağlam bir roger lazım.
 
bir de saldırı isimlerini orijinal bırakabilirlerdi yani söylerken gamı gamı çok olmamış gibi :D kurban olun gomu gomu'ya
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık