Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Genel Sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duygularını yoğun yaşamayı seviyorsun bazen, o yüzden karşı çıkmayacağım. Kendine zarar vereceğini düşünmüyorum. Dedim ya, it's just a phase.
Yok be olm ne zararı yav. Makara yapıyorum bende bir süreç olduğunu biliyorum. Duygu direndi beslenmeyince öldü mevzu bu. Daha normal bir sevgiye dönmüştü Nisan ayında.. sonra o sevgiyi de ona dönüp bir daha bakınca yitirdim.

Hayat benim için daha yeni başlıyor. Âşık olmadan önce negatif ateistim şimdi panteist oldum :d hem tecrübe oldu. Eksi olarak bakmıyorum.
Yemin ederim deli bunlar. Yarım saat önce anneannem aramış ama hani 10 kere aramış sonra ortalığı ayağa kaldırmış 10 kere anam 10 kere babam aramış. EVDE UYUYOM UYUYOM ama panik tayfa bunu düşünür mü? Babam eve geldi az önce😀
Bunun üzerine bir anımı anlatayım bende önceden çok kısa bir dönemde uyur gezerlik vardı. Neyse anneannemdeyiz. Mutfakla birleşik bir oda var köşeyi dönmeden kanepe görünmüyor. Uyanıp dış kapıyı açmışım sonra yattığım yerden o kanepeye geçmişim. Kapıyı açık görüyor bizimkiler tüm binadakileri ayağa kaldırıp beni çatıda dışarıda arıyorlar. Sonra kardeşim bi geliyor kanepede uyuyorum :d
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık