Başarılar Allen.Ara sıra gelirim buraya. Kendinize dikkat edin. Yarın sınav var. Şimdiden girecek kişilere başarılar dilerim, umarım güzel geçer
Başarılar Allen.Ara sıra gelirim buraya. Kendinize dikkat edin. Yarın sınav var. Şimdiden girecek kişilere başarılar dilerim, umarım güzel geçer
Mesela ben Ronaldocuyum ya sen reisYa da olmadı en son Messi Ronaldo üzerinden her özelliğimiz mi ters ya diye yazılmış şeyi kullanıyorlar @Kaizoku Gari
Verdiğim tepki kadar rahatsız değilim tabiki ama hoşuma gittiği de söylenemez bir noktadan sonra bayıyor ben milletin sıkılmasını bekliyorum yapacak bir şey yokGerçekten rahatsız oluyorsan yapmayalım. Sadece o konuya çok sık yazdığın için insanlara bir konfor alanı yaratıyor ismine yönelik geyik. Kimsenin kötü niyetle yaptığını düşünmüyorum.
Ben seçilmiş kişiyim desene abiBöyle bir şey var gerçekten de insanlar birinin üstüne çöküp makara yapmayı seviyor.
Kendi halinde gibiler. Gece vakti görsem korkardım ama :T
Beyazıt Öztürk'ün bir dönem sürekli Çelik'ten özür dilemesine dönüyor mevzu. Günaydın.Başta @BlackMask olmak üzere herkese günaydın. Hayırlı cumalar. Güzel günler..
Böylesi daha iyi.@amaneden mesajı alıntlamaya üşendiğim için direkt etiketlyeceğim, ss şeysi format atınca gitti yav he eski mesajlardan yine bulamaz mıyım bulurum