Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güçlü bir kutsal... Ezik bir kutsalı infaz edebilir. Kim ne diyecek? Kanun herkese lazım.
Peki Imu, 5 İhtiyar yada Şövalyeler başka bir kutsal ejderi infaz etse buna kim karşı çıkabilir. Demek ki aralarında bir eşitlik yok. Sadece sümüklü kafasında kavanozla dolaşanlar birbirine eşit. Diğerleri onlardan üstün.
 
🤔🤔🤔
Charlos’un mensup olduğu aile, Donquixote ailesinden daha üstün de görülüyor olabilir beyler.Yani Charlos, Mjosgard’a göre belki de daha önemli bir aileye mensuptur ve Mjosgard bu yüzden cezalandırılmıştır.

Tamam biz Tenryuubito’ların eşit konumda olduğunu biliyoruz ama bir de bunun görünmeyen yüzü var.
 
Tamam belli oldu. Tanrı Vadisi'nde Xebecler Roger-Garp ittifakı ile uğraşırken Beyazsakal'a Figarland ailesinin çocuğunu kaçırma talimatı verilmiş. Garling reis Beyazsakal'ı yarıp bebeği saklamış ama işin sonunda Rogerlar bulmuş Shanks'ı. Adamın hem memleketine hem de evladına çökmüşler. Garling davasında haklıdır.
Tanrı vadisi olayının çok sonrasında göğsünde yara açılıyor WB'nin.
Roger ölürken WB'de yara yok.
 
Tamam belli oldu. Tanrı Vadisi'nde Xebecler Roger-Garp ittifakı ile uğraşırken Beyazsakal'a Figarland ailesinin çocuğunu kaçırma talimatı verilmiş. Garling reis Beyazsakal'ı yarıp bebeği saklamış ama işin sonunda Rogerlar bulmuş Shanks'ı. Adamın hem memleketini hem de evladını kaçırmışlar. Garling davasında haklıdır.
Wb'nin şansı yaver gitseydi; Oden'li, Shanks'lı ve Ace'li tayfası olacakmış. Roger şansı olsun herkeste.
 
Ulan biz imu'yu siluet olarak görüyormuşuz bunca zamandır. Bu bölüm netleşti. Ben adam siyah kıyafetle kendisini gizliyor ki kimse görmesin sanıyordum :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık