Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1086 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kutsal şövalyeler de baya güçlü görünüyor ki zaten Shanks'ın akrabaları muhtemelen güçlülerdir.
Şimdi düşününce
Imu
5 İhtiyar
9 Kutsal Şövalye
1 Filo Amirali
3 Amiral
7 Seraphim
ve Cp0
Nereden bakarsan bı 30 tane kalburüstü adam Hasır Şapka, Kızıl Saç ve Devrimciler yetmez bu durumda ne olacak ben çok akıl edemedim bizim taraf çok güçsüz kaldı.
Aga zaten Lütfü var. Shanks ve Dragon var. Üstüne Wano var, Zou var. Antik silahlar işin içine girecek. Teach'den emin değilim ama bence o tarafa geçer. Bir de daha adını duymadığımız D.'ler piyasaya çıkacak.

Bizim tarafın sağlamları:
2 Devrimci (Dragon ve Sabo)
4 veya 6 Korsan (Lütfü, Zoro, Law, Shanks) bir de belki Teach katılır diğer isimde güçlenmesine bağlı Sanji olur.

Zaten 9 Kutsal Şövalye içinde öyle çok çok güçlü birisi çıkmaz çıkarsa 1-2 kişi. 3 Amiralden Fujiyi sayma, bana çok net taraf değiştirecek izlenimi veriyor. Aramaki de bir saçmalık olmazsa bence amiral seviyesinde değil, sadece mecburiyetten amiral yapılmış birisi. Ne amiral seviyesi ne de 1. komutan ikisinin arası gibi.

Çok sağlam olmasa da güçlü müttefikler de var. Misal bundan sonra çok çok gideceği yeri olacağını düşünmesem de, katılacağından da emin olmasam da Kid var. Yaşlı da olsa Rayleigh var buraya yazma nedenim de artık güçten düşmüş olması. Beckman var, zamanlamasına bağlı olarak babasından yüksek potansiyel gördüğüm Momo var. Belki Kata falan gelir. Düşüncemi söyleyeyim.

Nika Lütfü vs Im
Shanks&Dragon&Law&Zoro&Teach(Sanji veya bir başkası belki kara gemili adam) vs 5 Elder
Sabo vs Sakazuki. Yukarıdakilerle birlikte düşünüyorum burayı, ama Sakazuki Ace'in katili olduğu için kardeşlerinden birisi yenecektir. Yoksa Sabo'nun Goroseilerle dövüşeceği belli edildi gibi.
Sanji eğer 5 elderla dövüşmezse Kizaru ile dövüşür. Aramakiyi bilemiyorum ama tahminim zihnini güçlendirirse Momo olur. Ama Momo'nun savaştaki yeri çok daha kilit olur adam antik silah Zou gibi yaratıklara hükmediyorsa daha başka da olabilir. Fujiyi saymıyorum. Momo burada olmazsa amirallerden birisinin rakibi Beckmann olur.

Açıkçası Gorosei'den sonrasından çok emin değilim. Ama elimizdekiler şöyle gibi:
Emin olduklarım Hasır Tayfa hatta filo, Kızıl Saç Tayfası, Law(lar), Devrimciler, Momo, vesaire.
Tahmin ettiklerim Teach, Kara gemili adam ve D.'ler.
Buradan yazdıklarına rakip çıkar. Bana sorarsan Şövalyelerin rakibi tanımadığımız D.'ler de olabilir. Daha devler var, Wano var, Minkler var dünya müttefik var.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık