Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Onur Ayı

Evet engelli değilim ama engelli hakları boş bir şey değil, siz savunduğunuz şeyin tam olarak ne olduğunu bilmiyorsunuz sanırım. Bu Onur Ayı olayı belki başta mantıklıydı ama şu an tamamen şov, dikkati üzerine çekme üzerine kurulu bir şey olmuş
Neyi savunduğumu biliyorum senin aksine, büyük ihtimal internette incel ergenlerin yaptığı editleri izleyip gaza falan geliyorsun insanlar elinde olmayan tercihler yüzünden ailelerinden ne kadar zorbalık gördüğü hakkında bir fikrin var mı? Sence Türkiyede bir eşcinsel yönelimini ailesine söyleyebilir mi?, rahat rahat el ele gezebilir mi sevgilisiyle? iş yerinde rahatça söyleyebilir mi eşcinsel olduğunu? tabi sen eşcinsel olmadığın (öylesindir belki bilemem) için umurunda değildir büyük ihtimal.
 
Forumda tahmin ettiğimden çok daha fazla lgbt bireyi arkadaşımız varmış, onur ayınızı en içten dileklerimle kutlarım.
Kendinizi yalnız hissetmenize gerek yok, ülkede malum kesim hariç dışlanmayan kimse kalmadı zaten, hepimiz aynı gemideyiz artık.
Haklı mücadelenizi sonuca ulaşana kadar tüm kalbimle desteklemeye devam edeceğim, popom mıncıklanmadığı sürece tabii. :utan:

🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈🌈
 
Daha 7 sene önce bir kadın yakılarak öldürüldü sırf trans olduğu için. Bu ne vurdumduymazlık? İnsanların eşcinsel oldukları için idam edildiği noktadan, "yasal güvence" altında toplumca linç edildiği noktaya geldik diye eskiden mantıklı, şu an şov demek nasıl bir zihniyet? Bu basiretsizlikle iki sene sonra irticai gruplar ellerinde sopalarla seni ve kız arkadaşını çevirirler, biz senin hakkını yine savunuruz ama sen onların ağzının payını da verebilirsin umarım.
Şuan yaptığınız Onur ayı Ünlü markaları zengin etmekten başka ne işe yarıyor?
 
Şuan yaptığınız Onur ayı Ünlü markaları zengin etmekten başka ne işe yarıyor?
Konuyla alakası ne? Samimi olmadıklarının ve kâr amacıyla hareket ettiklerinin biz de farkındayız. Logolarını kararttılar diye ırkçılığı da savunacak mısınız? Siyahi haklarını savunmak şirketleri zengin ediyormuş ya.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık