Hak derken daha sert şeyler bekliyordum.Ancak karşıma sadece evlilik çıktı.Hangi ülkede yaşıyorsun?
Hak derken daha sert şeyler bekliyordum.Ancak karşıma sadece evlilik çıktı.Hangi ülkede yaşıyorsun?
Şeyyy neden dolaşamıyorlar acaba hmmm o şeye sebep olan şeyden kurtulmamız lazım galiba ondan kurtulunca ondan kurtulma günü düzenlenebilir.Dışarıda el ele dolaşamayan, sarılıp oturamayan sevgililer ne zaman yürüyüş yaparlar? Katılmak isterim de, günün adına da şey diyelim sevgi günü
Dayılar hala laf yapıyor ama28 Şubat uygun sanki.
Nefret söylemleri de çok yoğun. Sırf şu seçim döneminde LGBT toplumunun bir terör örgütü ilan edilmediği kaldı.Hak derken daha sert şeyler bekliyordum.Ancak karşıma sadece evlilik çıktı.
Yapıyorlar işte, konusuna yazıyorsun. Heteroseksüel çiftler de baskı görüyor diyorsan düzenle bir yürüyüş, katılım sağlayalım. Haklar böyle edinilir.Dışarıda el ele dolaşamayan, sarılıp oturamayan sevgililer ne zaman yürüyüş yaparlar? Katılmak isterim de, günün adına da şey diyelim sevgi günü
Bunun çözümü yürüyüş yapmak mı peki veya böyle etrafta bağırıp çağırmak mıŞeyyy neden dolaşamıyorlar acaba hmmm o şeye sebep olan şeyden kurtulmamız lazım galiba ondan kurtulunca ondan kurtulma günü düzenlenebilir.
Yok ben erkek erkeğe veya kız kıza demiyorum, kız erkek sevgililer için diyorum, olması gereken gibiYapıyorlar işte, konusuna yazıyorsun. Heteroseksüel çiftler de baskı görüyor diyorsan düzenle bir yürüyüş, katılım sağlayalım. Haklar böyle edinilir.
Haklarını savunmak haklarını bilmek susmakla neler olduğunu gördük insanların nasıl yıldırıldığını yarın o el ele dolaşanların kafasını kesmek ile tehdit ettiklerinde anca burada oturur yazı yazarsın.Bunun çözümü yürüyüş yapmak mı peki veya böyle etrafta bağırıp çağırmak mı
Hak kazanmak hiçbir zaman kolay olmadı. Tabii Türk toplumunda çoğu medeni hak cumhuriyetin ilk yıllarında tepeden inme bir şekilde verildiği için maalesef halkımız bu konuda yeterince bilinçli değil.Bunun çözümü yürüyüş yapmak mı peki veya böyle etrafta bağırıp çağırmak mı
Odana çekilip ağlayarak günlüğüne yazabilirsin "insanlar neden benim onayladığım kalıplara uygun şekilde yaşamıyorlar?" diye. Ağlaman bitince organizasyonu sağla, katılım sağlayalım yürüyüşüne.Yok ben erkek erkeğe veya kız kıza demiyorum, kız erkek sevgililer için diyorum, olması gereken gibi