Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1084: Bir Kutsal Ejder'e Suikast Girişimi

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 116 58.3%
  • Orta

    Kullanılan: 55 27.6%
  • Kötü

    Kullanılan: 28 14.1%

  • Kullanılan toplam oy
    199
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzaydan gelen yoktur bence ama antik krallık uzaya çıkmış olabilir teknolojisiyle. Dış dünyadan gelinip sağlanan bir hakimiyet iyice saçmalatır seriyi.
çokbilmiş arcında antik krallığın teknolojisine vurgu yapıldığından evet uzaya çıkmış olabilirler ama en son klonlanmayı da dahil ederek seriye, seriyi fantastik eserler arasında bambaşka bir yere koydu. her cinsten yaratık var seride. uzaya da gitmeyiversinler bir zahmet.
 
Bence seri bitmesin hiç, dragon ball gibi devam etsin. Luffy korsan kral olduktan sonra farklı gezegenlere de yolculuk yapılsın luffy bu sefer gezegenler kralı olucam desin. Keşke öyle olsa
dragon ball'a hakim değilim, hangisiydi hatırlamıyorum ama bir versiyonunu izledim sadece ama one piece, dragon ball'a nazaran çok yavaş ilerleyen bir seri. tamam bitmesin de one piece'i, en başından itibaren sonunu bilerek takip ettiğimizden bir bağlılığımız var. luffy'nin korsanlar kralı olduğu günün sabahına uyanacağımızı biliyoruz ve o günü bekliyoruz.

kk olduktan sonra uzaya çıkılması ve uzaylı silueti görmek de ezilmiş uzaylıların dramını okumak da pek de ilgimi çekmiyor ne yalan söyleyeyim.
 
Joy boy büyük ihtimal dev gibi bir şey ama.Sanmıyorum öyle bir ilişki yaşanabileceğini
Boyut farkına takılmaya gerek yok, Nika meyvesi ile aşılır o. :fool: Aileler ve soy faktörü baya önemli bir yere sahip bu seride, Joy Boy'un neslinin devam ediyor olması çokta saçma olmazdı.
Joy Boy ve Lili'yi everdin bir de çocuk peyda ettirdin reis :D Nikahı da İm kıymıştır.
Roger boşuna çocuk yapıp idam ettirmedi kendini, Joy Boy; One Piece'te D.'nin iradesini aktarmak için en az 3 çocuk yapın demiş.:ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık