Sana söz güzel kardeşim, düşüncelere de ban atılacak!Düşüncelere de ban atılabilen bir gelecek hayal ediyorum.
Sana söz güzel kardeşim, düşüncelere de ban atılacak!Düşüncelere de ban atılabilen bir gelecek hayal ediyorum.
Sanki oyun hamuru bir de şekil alıyor,saçmalık bence xDCharlos amma dayanıklıymış yalnız. Buz kıtası yaran tekmeden sonra yaşayabiliyor. Bu kutsalların en malı bu kadar dayanıklıysa çok güçlüleri vardır bunların. Özellikle güçlü karakter seven arkadaşlar kendini sorgulayabilir.
Sanji sevabına tekmeleyip yüzünü gözünü düzeltse şunun. Akordiyon gibi gezecek davar.Sanki oyun hamuru bir de şekil alıyor,saçmalık bence xD
Sai ile Leo'nun orada ne işleri vardı,kaçırdığım bir yer mi var ?Op'un en güzel panellerinden biri olmuş. Keşke Oda ergenlere hitap edeceğim diye eserine sansür basmasaydı da şu itin geberdiğini görseydik bu panelde.
Leo Dressrosa'dan giden ekibin korumalarından biri Sai de memleketi adına giden krallardan biriydi yanlış hatırlamıyorsam. Luffy'nin yan sanayi tayfası bile salsan bitirir BB'nin tayfayı, maşallah diyelimSai ile Leo'nun orada ne işleri vardı,kaçırdığım bir yer mi var ?
Şu teori çıksın lokma dağıtıcam. O kadar imkansızO degil de bu IM sanki Luffy nin annesi yaw Hislerim böyle bir seye yoneltti beni bilemiyorum