Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Haydi Sor Sor

Forumdan kimseyi bu zamana kadar yok say yapmadım bundan sonra da yapacağımı sanmıyorum.

Nedenini sormamışsın ama benim yazasım geldi :
Biri benimle ne kadar zıt düşüncede olursa olsun bu durum onun başka konulardaki yazdıklarını tamamen yok saymamı gerektirmiyor. Tabi ki kişinin herhangi bir konudaki düşüncesi başka konulardaki düşüncelerini az ya da çok muhakkak etkilese de bu hiçbir zaman o kişi ile başka hiçbir konuda ortak fikirde olamayacağım anlamına gelmediği gibi sürekli aynı fikirde insanları dinlemenin de yarardan çok zararı olduğunu düşünüyorum.
Bir başka açıdan bakacak olursak da birisi yazdıkları ile beni rahatsız edecek seviyeye gelmeden zaten forum kurallarının nçoğunu çoktan ihlal edip banlanacağı için kendimi yormama gerek yok :D

Kimseyi yok saymasam da okumadan geçtiğim mesajlar oluyor tabi. Bunlarsa genelde ya ilgimi çekmeyen konulardaki bir mesajlar oluyor ya da tartışmada sürekli benzer minvalde argümanları ısıtıp ısıtıp tekrar yazan kişilerin mesajları olabiliyor bazen de mesaj atılan konunun içeriği ile alakasız olarak bir biri ile sohbet eden kişilerin mesajları oluyor.

Tabi bunlar bu konuya kendi bakışımı ifade eder. Kimseyi "kendini rahatsız eden mesajları yazan üyeyi engelledi" diye yargılamam. Herkes herhangi bir sözden aynı oranda rahatsız olmuyor sonuçta :D


Bir gün bir metafizik bir varlık ile karşılaştın ve bu varlık sana "istersen dünyada yaşayan tüm insanların aklına gelip gelebilecek tüm konularda senle aynı düşüncede olmasını sağlayabilirim " dedi. Kabul eder misin ?
 
etmem. çok sıkılırım öyle bir şey olursa.

500 yıl yaşayacaksın ve 34 yaşına bastığın andan itibaren geri kalan hayatın boyunca 34 yaşında olacaksın ya da 1000 yıl yaşayacaksın ama ömrünün son 200 yılında yaşlı bezi kullanacaksın. hangisini seçersin?
 
etmem. çok sıkılırım öyle bir şey olursa.

500 yıl yaşayacaksın ve 34 yaşına bastığın andan itibaren geri kalan hayatın boyunca 34 yaşında olacaksın ya da 1000 yıl yaşayacaksın ama ömrünün son 200 yılında yaşlı bezi kullanacaksın. hangisini seçersin?
500 den sonrası sarmaz hem yaşlı bezi kullanırsam karşı cinsin dalgası olurum 200 yıl elizabet kalamayacağıma göre 34 ü seçiyorum dinamik güçlü üstelik mesir macununa gerek kalmadan.

Zenci elf gördük ve alakasız çok zenci gördük peki ne zaman zenci bir beyaz göreceğiz?
 
Zaten görmüş de olabiliriz. X bir eserde zenci bir karakteri canlandıran beyaz bir karakter mutlaka vardır diye düşünüyorum. Bu tarz durumlar eserin özgünlüğüne ters olacağındna dolayı daha da görmeyiz umarım.

Sevdiğin bir dram filmi önerir misin?
 
Felsefe, Bilim, Tarih, Müzik, Edebiyat, Video oyunları ve F1.

Günümüzde birçok kavramın içi boşaltıldı mı sence ?
 
Son düzenleme:
Boşaltılmadı. Yalnızca kavrayamadığımız yahut kavramak istemediğimiz şeylerle dolduruldu. Dolayısıyla geçmişte yaşayana aynı tadı vermesi namümkün oldu.

Geçmişe gidip tekrar gelme şansın olsaydı hangi şeyin varlığını kanıtlamak isterdin?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık