Sengoku açıkça kendisinden daha ağır hükümetçi olmasına rağmen nedense yerden yere vurulan hep Akainu oluyor, neden bilmiyorum.
Aynı şeyi dragon için düşünüyor musun? El kadar çocukların beyninin yıkanıp kullanılmasına izin verdi. Devrim ordusunun ilerde yapacağı yanlışları savunacak mısın? İwa ve diğer devrim ordusu, sırf id' de görevini yapan askerlere saldırdılar hapishanedeki suçluları serbest bıraktılar. Croco gibi bir korsanı dışarı çıkardılar. Croco dışarı çıkınca masum halka şeker dağıtmadı herhalde.Yaptığının neyi gerçekçilik. Hiç kimseyi katletmeden o sözde kaçmış suçluyu yakalaya imkanı var iken. Resmen kendi beceriksizliği ve kutsalları korumak için yapılmış bir eylem. Herhangi bir gerçekçiliği yoktur
Çoğunluğun iyiği için yapmıyor kutsalları korumak için yapıyor. Halkı korumak istese garp gibi amiral olmaz koramiral takılırdı. Ama direk kutsallara hizmet etmek için amiral oluyor
İçselleştirilmi ile alakası yok. Herif hem op evreni için hemde bizim dünyamız için insanlığa sığmayan bir eylem yapıyor. ve benimde doğal olarak merhamet duygusu olan biri olarak yaptığı caniliği eleştiriyorum.
Oldu o zaman herif kurgusal diye her önüne geleni katletsin ona kutsallara köpeklik etsin çoçuk katili olsun sonra "kyaa herif ne kadar gerçekçi ya adam adam "diye öveyim. Yok öyle bir şey.
Aşırı fanlık banada saçma geliyor. Özellikle kurgusal bir karakter olsa bile bir katilin karakterini savunmak çok kötü bir şey
Dragonun konuyla alakası yok. Ayrıca senin bir kaç yorumundan anladığım kadarıyla ağır bir dragon haterısın. O yüzden anlatsamda anlamazsın zaten.Aynı şeyi dragon için düşünüyor musun? El kadar çocukların beyninin yıkanıp kullanılmasına izin verdi. Devrim ordusunun ilerde yapacağı yanlışları savunacak mısın? İwa ve diğer devrim ordusu, sırf id' de görevini yapan askerlere saldırdılar hapishanedeki suçluları serbest bıraktılar. Croco gibi bir korsanı dışarı çıkardılar. Croco dışarı çıkınca masum halka şeker dağıtmadı herhalde.
Dragon'un daha kendi kararını kendi başına veremeyecek olan yaştaki çocuğu yanına almasını biraz açar msın?
Ooo anlatsam da anlamazsın ne ya, savunamadım diyeceksin o zaman, bu kafaya da bende Sakazuki haterisın anlatsakta Sakazuki yi anlamazsın diye yazıp kapatayım. Hiçbir konuda tartışmaya gerek yok hater fan deyip geçelim. İyi akşamlar. Hayali karakterlere hater olacak kafada değilim.Dragonun konuyla alakası yok. Ayrıca senin bir kaç yorumundan anladığım kadarıyla ağır bir dragon haterısın. O yüzden anlatsamda anlamazsın zaten.
Benim sakazuki hakkında yazdığım mesaja gelip dragon hakkında böyle mi düşünüyorsun diye boş yapmışssın. Sanane benim dragon hakkımda ne düşündüğüm. Sakazuki hakkında söylecek bir şeyin varsa söyle yoksa boş yapmaOoo anlatsam da anlamazsın ne ya, savunamadım diyeceksin o zaman, bu kafaya da bende Sakazuki haterisın anlatsakta Sakazuki yi anlamazsın diye yazıp kapatayım. Hiçbir konuda tartışmaya gerek yok hater fan deyip geçelim. İyi akşamlar. Hayali karakterlere hater olacak kafada değilim.
Sakazuki haterine ne anlatayım, anlatsam da anlamazsın. Devrime devam.Benim sakazuki hakkında yazdığım mesaja gelip dragon hakkında böyle mi düşünüyorsun diye boş yapmışssın. Sanane benim dragon hakkımda ne düşündüğüm. Sakazuki hakkında söylecek bir şeyin varsa söyle yoksa boş yapma
Konuyla alâkasız sırf haterı olduğun ve benimde fanı olduğum adamı gömebilmek için mesajımı alıntılayıp fanı olduğum karaktere saçma bir şekilden sallıyorsun. Belli ki amacın kavga çıkarmak.Sakazuki haterine ne anlatayım, anlatsam da anlamazsın. Devrime devam.
Agresif tutum sergileyene kadar neden dragon sorduğumu sorgulasan bir yere gelirdik. Ama fanboy olduğun için anlamadın doğal olarak. Boş dolu istediğimi yaparım. Sana mı soracağım. Önce tartışma üslubunu öğren sonra yaz.
O zaman alıntı yapmayacaksın. Ben seni alıntı yapıyor muyum?Boş dolu istediğimi yaparım. Sana mı soracağım
Akainu'ya sallama stilin hoşuma gitti o yüzden alıntıladım. Aynı stili Dragon'a uygularsak ne olur diye sordum. bir daha sormam.Konuyla alâkasız sırf haterı olduğun ve benimde fanı olduğum adamı gömebilmek için mesajımı alıntılayıp fanı olduğum karaktere saçma bir şekilden sallıyorsun. Belli ki amacın kavga çıkarmak.
İlk alıntıladığım mesajda Akainu savunsaydın düzgün bir cevap verirdim. Ama senin amacın dragon gömmek.
O zaman alıntı yapmayacaksın. Ben seni alıntı yapıyor muyum?
En sonunda kendisi birine patlayacak gibi görünüyor.Adam patlamamak adına her türlü aksiyondan kaçıyor.