Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Holy Knights gibi bir oluşum gerekliydi zaten.Son savaşta iyi tarafta 3 milyon tane adam var kötü tarafta max 8-9 nitelikli adam var.Ha umarım saçma sapan tipler çizmez de harbiden en kötü Bleach'teki 0. Takım gibi bir şey çıkarlar.
 
Devrimciler Holy Knights'ların hepsini yiyecekse bu tipler amirale çok yakın güçte çıkamaz. Devrimcilere kaç kişi saldıracaklarına bakarak bir çıkarım yapabiliriz. İki üç tanesi saldırmaya geliyorsa sıkıntı büyük demek ki bayağı güçlüler. Hepsi birden geliyorsa bunlardan bir bok olmaz.
 
Devrimciler hükümetle mücadeleye teke tek girmekten kaçınmalı.Yoksa perişan olurlar.Zaten şuanda da hükümeti hiçbir oluşum yıkamaz…Ancak Dragon’lar,Luffy’ler,Teach’ler falan birleşecek de öyle yenecekler.

Dragon birileriyle birleşme yoluna girmeli.Sonra da ilk hedefi antik silahlar olmalı.
 
9 Holy Knights = IM + 5 Gorosei + 3 Yeni karakter olsa daha güzel olur aslında. Sıfırdan 9 karakter tanıtırsa 2-3 tanesi hariç geri kalanı çöp olacak çöp derken komutan seviyesi olacak.
 
Gücü bilinmeyen Im + antik silah + 5 mal + Holy Knights + şenpiliçler. 800 yıllık hakimiyetin altı biraz daha dolmaya başladı son zamanlarda.
Hem bu var hemde istedikleri gibi algı yapabiliyorlar.Sonuçta antik krallığı yokedip,yeni bir düzen oluşturdular,gerçekleri istedikleri gibi büküyorlar.Bu da dünya hükümetini ayakta tutan etkenlerden biri.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık