Olum az solo takılın. Malın teki işte, sen de sövüyordun direksiyon kırdın illüminati kararıyla övmeye başladın. İçinden geldiği gibi davran. Buna gömmek çok zevkli siz de gelin kardeş payı gömerizAmiral lobisi toplanıp Aramakinin hükmünü vermeye davet ediyorum. Çıkacak hükme göre hareket edip gelecek planlaması yapacağız .
IM = Rockstar. Tobi gibi kendini gizliyor9 holy knight shanks ve tayfası
Luffy ile kapışmayacak ki zaten O yüzden normaldir.Benim bu Holy'lerden çok beklentim yok.
İki bölüm övüldükten sonra üçüncü bölüm Dragon'dan tek yemeleri yok mu?
Ağır bir yükün altındayız . Aramaki geçmişte yaptıklarımıza zarar veriyor . Kendisini Nihat Doğan gibi dışlamamız gerekiyor sanırım ama kolay bir karar olmayacak . Solo takılınca davamıza ihanet etmiş gibi hissediyorum.Olum az solo takılın. Malın teki işte, sen de sövüyordun direksiyon kırdın illüminati kararıyla övmeye başladın. İçinden geldiği gibi davran. Buna gömmek çok zevkli siz de gelin kardeş payı gömeriz
Kardeşim böyle bir şey varsa Amiralcilerin olayı biter.Adam 2 tane Amiral ile kapışmış, üzerine de CP0 ile cila çekmiş. Im'yi görmüş, takımını kurtarıp sağ salim çıkmış. Mihawk'tan yüksek alması için her şart var.