Cp çöpleriŞenpiliçler kimler oluyor?
Cp çöpleriŞenpiliçler kimler oluyor?
Hiçbir nefret Erkan12’nin Mihawk haterlığıyla boy ölçüşemez o haki seviyesine ulaşan olmadı.Erkan12 senin yanında Mihawk fanı kalır, o kadar diyorum.
Luffy şu saatten sonra istediğini istediği formunda indirebilir. Kaido ile çatı savaşında yeri geldi Gear formlarına girmeden sadece Ryou ve Haoshoku kullanarak savaştı. Hiçbir amiralin de Kaido'ya rakip olması mümkün değil o yüzden Luffy bu saatten sonra istediğini istediği şekilde indirebilir.Luffy hiç bir amirali Nika moduna geçmeden alamaz.
Erkan en son Mihawk Karasakaldan korktu diye algı yapıyordu WG’de.Hiçbir nefret Erkan12’nin Mihawk haterlığıyla boy ölçüşemez o haki seviyesine ulaşan olmadı.
Direksiyonu sağa mı kırıyorsun yoksa…Ben Mihawk'i severim hacı.
Sola mı kırıyorsun bir karar ver yoksa kaza yapacaksın.WB'yi de severim hatalarıyla. Büyük adamdır.
Akainu reis şu an toplu mezarlık için yer bakıyormuş , en son ben bu kadar korsanı nereye gömeceğim diye söyleniyorduDenizcilerin üstünden yük kalktı bunlar gidip devrimcileri bitiremese bile Dragon’u öldürür büyük ihtimalle. Akauni reis korsanlara odaklanabilecek, masadan bir dosya azaldı. @Tyr
Oda kapakta çizerek bunu mu demek istemiş Datte?Dof gazatayı kapak sayfasında okuyor diyorlar adam artık bölümden panel bile alamıyor bu küçüklük şaka mı @Sir Crocodile?
Sinan Engin kahkahaOda kapakta çizerek bunu mu demek istemiş Datte?