Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spo yok heralde. Genelde olaylari bitirip öyle gider oda. Sabo tarafi muhtemelen bitti. Kuma birseyler yapiyordu. Amaci ney bilmiyoruz ancak vegapunk gizli bir bomba yerlestirmis olabilir. Kendini imha gibi birsey belki olabilir diye düsünüyorum.

Olaylari çok sürermi belli degil. Yollar sonra gösterdigi için kisa sürmesini istemez ancak uzun da tutmayabilir lakin garp tarafi bitince luffy'lere geçmesi mantikli. Garp ile ilerlemesinde sorun yok bence. 5-10 bölüm bile ayirsa bitirecekse problem degil. Çizimler iyi, garp'in gücünü görüyoruz. Aokiji ve BB korsanlarin güçlerini luffy vs'si öncesi görmüs oluruz. Off panel olacagini sanmam. Sonuçta garp bu ve rakipleride öylesine karakterler degil.

Son olarak alakasiz olucak ama bu haftaki 1061 op'ta Sanji vs. queen. Queen yeniliyor ancak anime cidden saglam. Belki en iyi animasyon isini yapti toe wano arc'ta :) ( normalde olmasi gereken bu ama iste...) ve sanji'den power up mavi alev olarak ortaya çikti. Bazi animelerde alev güçlendirmeleri vardi sanirsam. Animasyon ekibi power'i öyle çizdi. Bundan sonra mavi olarak gidecektir. Yine süper hiz vurgusu, kizaru için altyapi muhtemelen. Suan tam o güçte degildir ancak en uygun rakip kizaru için Sanji. Vegapunk arc'ta sanji'den kizaru'nun hiz konusunda engelleme, önünü kesme hareketleri bekliyorum açikcasi.
 
Son düzenleme:
Dragon'un firtınalar estirdiği bir bölüm bekliyorum. Başka bir şey kesmez. :)
Hurdaci aksilik yoksa öldü, lakin belli de olmaz. Law hayatta. Ancak 2'side phoneleri gidik kk olaylari bitti. Shanks, BB, luffy ve buggy :) görünen ekipler ve son saga'dayiz. Elbaf sonrasi ciddi arc olmayabilir o zamana kadar da bir sekilde BB ve shanks aradan çikmali, buggy tarafi muamma.

Dolayisi ile bu kadar kisa zamanda dragon'dan aksiyon beklemiyorum. Onun derdi hükümetle. Korsanlarla isi yok. O sebeple luffy kk. olduktan ve korsanlar+devletler vs. hükümet basladigi zaman dragon sahneye çikacaktir diye düsünüyorum suan tek basina hareket etse sonuç alacagini sanmam. Im o kadar güçlü olmasa bu zamana kadar dayanamazdi hükümet. Artik antik silahlarmi yonkou seviyesi karakterler mi farkli güçler mi ne var ellerinde görücez.
 
Son düzenleme:
mf arc tek atar alayına
O kadar geriye gitmeye gerek yok. Doffy arc tam tadınydadı. Hem kral haki hem diğer hakilerde gayet ayrışıyordu. Ayrıca öyle topraklar küp kpü bölünmedir vs gibi saçmalıklar yoktu.

Işık vs de yoktu. Sadece kral haki belli olsun diye siyah kırmızı kıvılcımlar çıkıyordu.

Doffy arc sonrası tam bir fiyaskoya döndü bu durum. Wano ile arşa çıktı ama beğenenler var anlamış değilim nesini beğeniyorlar. Neyin ne olduğunu manga okumasak anlamıcaz.
 
Her yeteneği herkes aynı güçte kullanabilir mi ama? Mesela fiziğine ve yaşına bağlı olarak bariyer meyvesini yaşlı adam zorlanarak kullanıyordu. Kaido'nun fiziği de Momonosuke'den çok daha güçlü.
Bariyer meyvesini kullanırken zorlandı diye bariyerin daha zayıf olduğunu sanmıyorum. Oden kıramıyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık