Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1083 Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spoiler tanesi düşmeden milletin kolpa gifleri, paylaşımları üzerine kaç gündür kafa yoruyor olmamız saçmalık. Bunda Oda'nın suçu yok. Onaylı spoilerlar düşüne ya da en azından Redon ve yancıları bölüme dair net içerikler paylaşana kadar uzak durmak lazım bu tarz konulardan. Çıkacak bölümü takip etmek mide bulandırdı aksi yapıldığı için.
Spoilerin sahtesi bile olsa goygoyunu yapmak güzel oluyor aslında ama bu kadar çok dallanıp budaklanması iyi olmadı.
 
Spoilerin sahtesi bile olsa goygoyunu yapmak güzel oluyor aslında ama bu kadar çok dallanıp budaklanması iyi olmadı.
Gerçek spoiler düşünce ya da onaylı bilgi gelince tadı çıkıyor o noktadan sonra vites yükseltiyor forum ve muhabbet akıyor. Ara ara paylaşılan gtten uydurma şeyler de reklam arası tadında etki yapıyor. Yoksa her hafta böyle kolpa giflere, spoilerlara kalsa ortam seriyi güncel takip eden sayısı ciddi oranda azalır kimse bu aptallığa taviz vermez.
 
Yalnız Dof da cross guilde katılsa müthiş olur.

Mihawk yonkou. Sağ kol dof. Sol kol crocodile. Miço buggy.
Doflamingo bu saçmalığa katlanmaz ve diğer ikisinin ta en başta yapması gereken şeyi yapıp Buggy denyosunu öldürür. Ha şu da var; o üçlünün içinden birisi baş olacağına 4. olarak en güçsüzlerinin lider gözükmesi ilginç olur.
 
Rahşan affıyla mı salınıyormuş buggyde ve ekibinde impel downa gidecek yürek yok.Kutsallardan birileri salarsa anca öyle olur.
 
Mihawk ID'i ikiye bölüp Doflamingo'yu kurtarmıştır.
Ceza şartlarına uymuyorsun gibi hissediyorum ne zaman baksam mihawk övüyorsun Luffy hakisiyle yıkmıştır de yada impel downı lastik yapmış içindekiler zıplayıp kurtulmuş de hayal gücüne kalmış ama hep mihawk hep mihawk olmuyor zaten doğum gününü bile kutlamadın kralın gözümden kaçmadı :artiz:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 13)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık