Crocodile kendini benimle aynı seviyede mi sanıyorsun yorumunu boşuna yapmamış zamanındaÇakmak hint'i yerine oturdu şimdi.
Crocodile kendini benimle aynı seviyede mi sanıyorsun yorumunu boşuna yapmamış zamanındaÇakmak hint'i yerine oturdu şimdi.
Croco'daki egoyu da hesap edersek, kurtarmadan önce Dof'a köpek çekmesi muhtemel.Crocodile kendini benimle aynı seviyede mi sanıyorsun yorumunu boşuna yapmamış zamanında
Doflamingo'yu almaya gidiyorlar gibi ama emin olamadım. Weevil veya Hancock da olabilir.Certain Someone dedin beni kazandın.
Oda'nın her zaman yediği şey bu.
Hancock olamaz. Kraliçe kimseye biat etmez en fazla Kralın yanına gider.Doflamingo'yu almaya gidiyorlar gibi ama emin olamadım. Weevil veya Hancock da olabilir.
Kral düşündüğüm şahıs mı klasdjlskdjasldkasjd hahahahaHancock olamaz. Kraliçe kimseye biat etmez en fazla Kralın yanına gider.
Yok böyle bir şey xdCrocodile, Id'ye eliyle dokunup tamamen kuma çevirmiş Dof tam denize düşecekken kucağına alıp kurtarmış.
Dragon'dan bahsediyor, sen kimi düşündün?Kral düşündüğüm şahıs mı klasdjlskdjasldkasjd hahahaha
the future "King of the Pirates"Kral düşündüğüm şahıs mı klasdjlskdjasldkasjd hahahaha