Bellamy işteTek yumruk yedi tek yemedi arada fark var.
Bellamy işteTek yumruk yedi tek yemedi arada fark var.
Vay be gün gelecek Mihawk Buggy’den fazla ödül aldı diye övülecek deseler hadi kardeşim bak işine derdim.Gururlandık yine akşam akşam.
Valla benim için en güzeli 15 m den 3 milyara fırlayan adam kendisi croco 67m den 1.5 milyara yukseldiydi sen dusunVay be gün gelecek Mihawk Buggy’den fazla ödül aldı diye övülecek deseler hadi kardeşim bak işine derdim.
Dof Croco ile takılmasın lütfen xDCroco'nun olduğu yerde Dof da vardır. Bunlar geceyle gündüz ayla güneş gibi maşallah. Bu da demektir ki İd basılacak
Ölümüne kankalarDof Croco ile takılmasın lütfen xD
öyle olsun bu forumun tamamı Buggyci olurÖlümüne kankalar
Ulan şimdi düşündüm de Buggy'nin İd mahkumlarına tekrar İd'ye giricez demesi yok mu ? Mahkumların bi' dumur olup sonra Buggy'nin iki gazlı cümlesiyle bunu kabul etmeleri yok mu ?
Mf'de Croco'ya adamım ol diyen Flamingo'nun, Croco kendi kodesinin önüne geldiğinde adamım olmaya ne dersin demesi yok mu ?
Off bomba muhabbetler. Tam bir nostalji silsilesi
Kabus gibi lan xD Peki Mihawk'ın Magellan'a tek atması yok mu ? xDÖlümüne kankalar
Ulan şimdi düşündüm de Buggy'nin İd mahkumlarına tekrar İd'ye giricez demesi yok mu ? Mahkumların bi' dumur olup sonra Buggy'nin iki gazlı cümlesiyle bunu kabul etmeleri yok mu ?
Mf'de Croco'ya adamım ol diyen Flamingo'nun, Croco kendi kodesinin önüne geldiğinde adamım olmaya ne dersin demesi yok mu ?
Off bomba muhabbetler. Tam bir nostalji silsilesi
İnanılmaz bir atlayış olur. Bu 3 olayı al o arca yetecek malzeme çıkarKabus gibi lan xD Peki Mihawk'ın Magellan'a tek atması yok mu ? xD