Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Dracule Mihawk vs. Shanks

Sonuç ne olur?


  • Kullanılan toplam oy
    217
Herifin şunun çizimine harcadığı mesainin %1'i bile başkalarına harcamadığını düşününce gıcık kaptım biraz

Neyse soruya gelirsek Shanks. Ama o kadar fark olacağını zannetmem. Mihawk'ı küçümseyenler çok fena yanılacak
 
Zoro diyelim ki Mihawk’ı yendi. Zoro’ya “sen haki farkıyla kazandın, kılıcı mihawk gibi kullanamadın” deyip Zoro’ya ünvanı vermeme ihtimalleri var mı?
 
Aynı Shanks, Wb'ye bu yarayı Vampirden almadım diye anlatıyor, vampir beni çizebilir diye kendi kabul etmiş oluyor. Mihawk bunun yanına gittiğinde dövüşmeye mi geldin diyor. Kendisine rakip olarak görüyor. Tek kolla kral olmuş biri kendisinden çok aşağı gördüğü birisini ciddiye alır mı?
Adam o kadar ciddiye alıyor ki sarhoşum canım seninle uğraşmak istemiyor diyor bunları kabul etmiyorsunuz ama kendi varsayımlarınızı gerçekmiş gibi kabul ediyorsunuz.Elbetteki hasar verebilir ama verebilmiş mi şimdiye kadar onca düello atmışlar? Cevap yok verememiş.Olmamış şeyleri olmuş gibi kabul etmekte üstünüze yok.Shanks ile Mihawk zaten aralarında arkadaşlıkları var hem o yüzden birbirlerine hem saygı hem sevgi besledikleri de ortada.
 
Son düzenleme:
Kanım çekildi. İnanılmaz bir örnek.
Valla sonuç bu ister kabul et ister etme mangada luffy kaidoyu yendi mi yenmedi mi? En güçlü canavar yaratık ne dersen de.Zoro çizik attı diye halay çekil o günü bayram olarak kutluyorsunuz Luffy adamı yumruklarıyla indirince kanınız çekiliyor.Sonra seride Zoroyu yarmaktan başka faaliyeti olmayan adamı Shanksten güçlü görüp istese kk olur deyip son sayıda one piece deyince yusuf yusuf kan ter içinde kalmasını görmezden gelirsiniz :hhh:
 
Mihawk'ı Shanks ile karşılaştırmaya değer konuma koyan tek şey lakabı, yaptıklarına bakarsak Shanks yarım atar. Yine de lakabı sebebiyle extreme zorluk olur muhtemelen.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık