İş Luffy'e gelince çevre şartlarını çok güzel görüyorsun Mihawk'a gelince görmüyorsun.Luffy'nin ödül normalde 5 Milyar olmak.
İş Luffy'e gelince çevre şartlarını çok güzel görüyorsun Mihawk'a gelince görmüyorsun.Luffy'nin ödül normalde 5 Milyar olmak.
@Sir Crocodile seni gerçek Crocodile fanı @ch3rlo ile tanıştırayım. Kendisi senin gibi çakma hikayeci fan değil alabastada geçirdi ömrünü.Seni sanayide yanına verelim işin temelinden başlaNe konuda?
Bu denklem dediğin şey Luffy'nin kk rakibi Shanks olsa olabilirdi ama Shanks değil bu kişi BB.Zoro ile Luffy arasındaki farkın kapanacak olması hiçbir zaman Luffy>Zoro gerçeğini değiştirmeyecek. Bu denkleme göre Shanks'ın, Mihawk'tan her zaman daha güçlü bir şekilde anılacağı da kesin.
Mihawk'ın, Shanks'tan üstün olabileceği hiçbir Haki yoktur. Shanks sanki bütün hepsinde zirveye çıkmış gibi. Haoshoku Haki'de zaten %100 öndedir. Belki bir silahlanma Haki'si konusunda bir eşitlik olma ihtimali var. Gözlem Haki konusunda da Shanks için gözlem Haki katili denildi. Mihawk'ın elindeki kılıcı karartması dışında bir üstünlüğü olacağını sanmıyorum.
Kılıç karartma mevzusu da kullanıcının kılıca tam hakimiyeti olacaktır. Yani kılıç kullanıcısına boyun eğecek. Onun savaşçı ruhu kılıcın ruhuna galip geliyorsa kılıç karartma mevzusu gerçekleşiyordur. Seri içinde kılıç karartma mevzusuna şu ana kadar Ryuma ve Mihawk ile tanıklık ettik. Bu adamların Roger, WB, Shanks, Big Mom gibi adamlardan güçlü olduğunu düşünmüyorum en azından Mihawk'ın güçlü olduğunu düşünmüyorum. Bu adamlar kılıç karartmadı mesela. Yani tamamen kılıçla kullanıcısı arasında çıkacak bir bağdan kaynaklı olacaktır.
Mihawk WB'den güçlü müydü?Shanks'ın daha güçlü olması hikaye bakımından saçma olur. Zoro Mihawk'ı yenicek ama en güçlü kılıç ustası olmayacak mı? Resmen Zoro'nun hayaline düşman bu konu.
Wb ne alaka?Mihawk WB'den güçlü müydü?
Murakumogiri en iyi 12'den yazılmış. Teknik olarak kılıç kullanıcısı oluyor o zaman.Wb ne alaka?
Biz kimin ne fanı olduğunu biliriz merak etme. Senin gibi yanar döner fanlar anca böyle tanıştırma yapar aferin. Her gün bir karakterin fanı olunca herkesi benzer sanıyorsun...@Sir Crocodile seni gerçek Crocodile fanı @ch3rlo ile tanıştırayım. Kendisi senin gibi çakma hikayeci fan değil alabastada geçirdi ömrünü.Seni sanayide yanına verelim işin temelinden başla