Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Trans Kadınların Kadın Sporlarında Olması Hakkında

Trans Kadınların Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olması Doğru mu ?

  • Doğrudur, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozmuyor.

    Kullanılan: 13 6.6%
  • Yanlıştır, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozuyor.

    Kullanılan: 167 84.8%
  • Kararsız

    Kullanılan: 17 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    197
İçinde genetiğin de müdahil olduğu bir çok şey dersen hiç daraltmazsın pencereyi, insan evrendeki moleküllereden oluşmuştur gibi bir tanım olur bu. Straightlik de içinde genetiğin de müdahil olduğu bir çok sebepten meydana gelir mesela.
Ayrıca hemfikir değiller onu da ekleyeyim, birden fazla düşünce okulundan yayılma var bu konuda.
Straightlik de bir cinsel yönelim zaten.
 
Doğuştan eğilimi olmayan çocukları eşcinsel yapan çevresel etkenler ne? Dünyanın her yerinde var eşcinsellik nasıl bir ortak çevre oluşuyor bu toplumların tamamında ki çocuklar eşcinsel oluyor. Hırsızlık suç şiddet her toplumda var da mesela eşcinselliği teyikleyecek olan şey ne olabilir?
Porno bağımlılığı, asosyallik, genel olarak ergenlik döneminde sex bir oyundur ve o oyunu oynayamamak vs vs gibi etkenler olduğu öne sürülebiliyor. Çocukken istismar edilmek de bunun bir parçası. Bunlara kesin sadece bunlar diyemem ama oluyor. Mesela Homoseksüel iken sevdiği adamı Aidsden kaybeden birisi anında kadınlara ilgi duymaya başlıyor çünkü tramva yaşıyor. Bu da oldu.
zoofilide de bu var.
 
Doğuda, Araplarda çocukla evlenmek serbestken batı dünyasında yasak? Bize diyorsun hiç eleştirmiyorsunuz diye de senden de göremedik hiç eleştiri. :)
Evlenmek yasak ama cinsel ilişkinin önü açık. Cinsiyet değiştirmelerinin önü açık.

Çocuk evliliği sadece onlarda sorun değil tüm dünyada bir sorun. Ayrıca olaya sadece evlilik üzerinden bakma. Sen Araplara kafayı takmışsın.
 
Bir de şunu unutuyorsunuz, translık yeni bir şey, tarihte de çarpıtılarak anlatılmaya çalışılıyor. Jeanne D'arc Non Binary oldu mesela dfjfjfj. Homoseksüalite de tarihte hep yanlış tanımlanıyor. Bu transık mevzusu 20. yy ile geldi, transhümanist ideoloji, her şeyi kontrat görüp onları sonlandırabildiğin liberalizm ve postmodernist Butler ile şekillendi, o teorilerin gerçekliğini ve amaçlarını incelemek lazım. Görüzelek ki LGBT hareketi tarihsel bir esas değil, yüzyıllık bir ideoloji.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık