Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Trans Kadınların Kadın Sporlarında Olması Hakkında

Trans Kadınların Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olması Doğru mu ?

  • Doğrudur, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozmuyor.

    Kullanılan: 13 6.6%
  • Yanlıştır, Kadın Takımlarında/Müsabakalarında Olmaları Adil Rekabeti Bozuyor.

    Kullanılan: 167 84.8%
  • Kararsız

    Kullanılan: 17 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    197
kimden soz ettiginizi bilmiorm


aynisini trans bireyler icin de dusunebilirsin. hatta trans birey erkeklerle dolu bir soyunma odasında yer alıyor daha korkunc.
neden korksun ki, bir erkeğin korkması ve utanması kadar o da. Ne de olsa hayatının büyük bir kısmında en temelinde kendi çıplak bedenini gördü ve erkeklerin o bedene nasıl baktıkları, birbirlerine nasıl davrandıkları az çok belli.
 
Cinsel kimlik (Cinsiyet) ile Cinsel yönelim ayrımlarını konuşmamız lazım sanırım.

Keza hayatımda yaklaşık olarak 7 sene profesyonel olarak basketbol takım sporunu oynadım. Bir takım arkadaşımız biseksüel idi. Herhangi bir sorun da yaşanmadı.
ben de pansex bir birey olarak profesyonel olarak futbol oynadim zaten biliorm neyin ne oldugunu.
 
Bi tane dayı var ben kadınım artık deyip yüzme yarışmalarına katılmaya başlıyor. Yanlış hatırlamıyorsam herhangi bir operasyon, hormon takviyesi vs de almıyor. Dayı kendi kulvarında 400-500 arası bir sıralamadayken kadın yarışmalarında tüm kadınları tokatlamaya başlıyor madalyaları teker teker topluyor. Millet de bayağı bir süre linç yeme, transfobik ilan edilme korkusuyla ses çıkartmıyor. Dünya çok ilginç bir yer erkekim :s
https://www.ensonhaber.com/dunya/abddeki-yuzme-yarisinda-trans-kadinin-1inci-olmasina-tepki şu haber :oleyo2:
 
Görüldüğü üzere iki farklı insanız ve deneyimlerimiz farklı. Bu yüzden genelleştirme yapmamız ne kadar sağlıklı?
Pansexuel diye bir şey yok bir de en önemlisi sanki takımın kalanı gaymiş gibi yazmış. Oysa ki "panseksüalite" adı altında birilerini huzursuz edecek birisi varsa kendisidir.
 
neden korksun ki, bir erkeğin korkması ve utanması kadar o da. Ne de olsa hayatının büyük bir kısmında en temelinde kendi çıplak bedenini gördü ve erkeklerin o bedene nasıl baktıkları, birbirlerine nasıl davrandıkları az çok belli.
yok oyle olmuyo kadın olmana ragmen kabul gormedigin icin erkek soyunma odasında wcsinde bulunman bile rahatsiz edici. lgbt piramitinde trans bireyler en alttadir nefret sucuna en cok onlar maruz kalir ben trans olmama ragmen feminen ozelliklere sahip oldugum icin bile cok sık nefret sucuna maruz kalıyorum
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık