Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1081 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güzel fikraymis :)

Ciddili cevap; Kuzan Soru hızındaki Garpa yakalanıyor, ne savunma var ne sıyrılma, dövüşün danışıklı olduğu ya da Kuzanin yatttigi çok net, eğer ciddi dövüşu buysa veya Kaidoya da yatacaksa Kaido Garpin soru dediği yerde 10 kere Bagua vurur, gider vurur döner vurur sonra bir daha gider vurur ilkinden sonrakiler keyif için olur, Kaidonun baguasi Jozuyada Garpa da benzemez :)



Boş hype bu dostum, Luffy bir bakisiyla o kadar adamı bayiltabilir zaten :)

Meyve kılıç silah patlayıcı yok güzel diyorsun da Sanjide haki bile yokken o alandan daha büyük Wadatsumiyi atesle kizartiyordu :)

Son olarak, o saldırının tamami haki değil, rawa baktım ağzından köpük çıkan kimse yok, kral haki bile olmayabilir, b haki olabilir o da saldırının tamami değil, asıl saldırı bu adamın fiziksel gücüyle yarattığı şok dalgası, Sengokuyla aynı patlamayı yapmış, tek fark patlamaya haki eklemiş, yumruk saklamadan şok dalgası çıkarmadan pokemondaki shadow ball tarzı hakiyi yogunlastirip bırakması lazım sadece haki demek için :)
Hocam pozisyonu yorumlar mısın hurdacılar oynatacak :D
 
Bölüm güzel görünüyor. Sidik yarışlarındaki gibi abartı durumlar yok gayet olması gerektiği gibi güzel bir dövüş oluyor. Bu arada Kuzan alır. Boynuz kulağı geçmiştir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık