çok saldırgan davranıyor son 2 haftadır bazı arkadaşlara,bana da sallıyor bir şeylerNe ara banlandı ne yaptı az önce yazdı ?
1 haftalık yemiş vallaNe ara banlandı ne yaptı az önce yazdı ?
İleri bir rotaya gitmezler gibi dediğin gibi Wano’ya döner büyük ihtimalle. Yolu ezberdedir oradan geldiler. Elbaf’a gelir mi acaba diye düşündüm bir.Wano'ya geri dönebilirler. Eğer öyle olursa harbiden Edward'ı yansıtmış derim. Edward, Azurlar'dan çıkıp düştüğü pusuda yenilgi alınca altınlarla beraber kaçıp geri Azurlara dönmüştü.
Gidebileceği en güvenli yere, Luffy abisinin yanına tabikiLaw ile Bepo nereye gidecek şimdi acep?
Geri kalan tayfa arkadan gelirse muhtemel Wano'ya gelirler diye düşünürler. En yakın orası diye biliyorum şuan. O yüzden farklı bir yer sürpriz olur.İleri bir rotaya gitmezler gibi dediğin gibi Wano’ya döner büyük ihtimalle. Yolu ezberdedir oradan geldiler. Elbaf’a gelir mi acaba diye düşündüm bir.
Law ve Kid’e son savaş öncesi Luffy’nin eiğitim gibi bir eğitim verilecek bence, daha güçlü dönecekler.Geri kalan tayfa arkadan gelirse muhtemel Wano'ya gelirler diye düşünürler. En yakın orası diye biliyorum şuan. O yüzden farklı bir yer sürpriz olur.
Ya da Karasakal Kazanan adasına pineklemeyecek ya biraz bekleyip onlar gidince geri dönerler tayfa için.
Muhakkakta Kid umarım akıl olarakta geliştirir kendini. Öyle yok asarım keserimler dövüşümü izleyin demeler falan fistan hal her defasında ortada.Law ve Kid’e son savaş öncesi Luffy’nin eiğitim gibi bir eğitim verilecek bence, daha güçlü dönecekler.