Pudding var zaten. Pone için kaçırdılar bunu. Robin'i kaçırmazlar bence.Robin'i kaçırırlar büyük ihtimalle
Vegapunk ile alakalı bir şey çıkar belki.
Pudding var zaten. Pone için kaçırdılar bunu. Robin'i kaçırmazlar bence.Robin'i kaçırırlar büyük ihtimalle
Lucci yeğeni olmamasına rağmen Luffy’e Seraphim karşısında yardım ettio adam eleştirir zira lucci küçüklükten itibaren beyni yıkanmış,suikastçi olarak yetişmiş.
Ne annesi var ne babası.
Ayrıca luccinin dünya hükümeti umrunda değil işin özünde çünkü insan öldürmeyi kendi içinde meşrulaştırmak için dünya hükümetinde
adam katil, kimse bana dokunmaz bende öldürürüm kafasında.
Garp ise başından beri iradesi sözde özgür ne karışan ne başka bir şey yapan var ama bu olanlara göz yumuyorsan e sende karaktersizsin be arkadaş.
Ayrıca Lucci dünyayı yaratanlar kutsal ejderler deyince kutsal ejder köpekliği yapmış olmuyor bunun nedenini
1-) ilk cümlede açıkladım.
2-) dünyayı yaratan im ve kutsal ejderler çıkarsa ne olacak?
Aa doğru unutmuşum onu.Vegapunk mantıklı o olabilir evetPudding var zaten. Pone için kaçırdılar bunu. Robin'i kaçırmazlar bence.
Vegapunk ile alakalı bir şey çıkar belki.
Garp tereddüt ettim diyor. Suçu Ace'e niye atıyorsunAce, Coby gibi bir çocuk olsa WB kenara çekilir hemşirelere eglenirdi.
Garp'ı güçsüz bırakan Ace'dir.