Yenilecek olan taraf önce şov yapar. Kuzan’ı yendi mi ki öyle diyorsun?Güncel Garp > Kuzan, Sakazuki, Teach
Yenilecek olan taraf önce şov yapar. Kuzan’ı yendi mi ki öyle diyorsun?Güncel Garp > Kuzan, Sakazuki, Teach
Ben güncel Garp > Linlin de yazarım. Bu Saka, Teach ve Kuzanı güçsüz bulduğumdan değil. Bence şuanki hali Kaido ile gider kafa kafaya.. Kaido'da bana göre ölmeden önce en güçlü kişiydiYenilecek olan taraf önce şov yapar. Kuzan’ı yendi mi ki öyle diyorsun?
Aokiji bilerek Garp'ın kendisine karşı ciddi bir dövüş yapması için laf etmiş ona. Açıkça Aokiji, Smoker'a söylediği gibi, "Ben hiç değişmedim" diyor. Yani Aokiji Denizci olmadan önce her neyse aslında o. Gizli Bir Devrimci
Bilmiyorum. Garp reyiz ölmesin.Rengoku Kyojuro'nun bir lafı vardır. Der ki ;
Biz Hashiraların görevi yeni filizlerin yeşermesine olanak sağlamaktır. Eğer ölmenize müsade etseydim. Bir Hashira olarak utanmam gerekirdi.
@Alpamis Ne diyorsun aynı sözleri Garp reisten duyar mıyız ?
BM Kaido'ya fazla geldiği için demiştir o lafı.Kaido: Uzun zamandır böylesine başa baş bir kapışma yapmadım. BM ile bir hafta önce savaşan adam diyor bunu.
Kuzan ciddileşirse Garp buzdan heykel olur, Wb gibi de destansı sonu olmaz.Bilmiyorum. Garp reyiz ölmesin.
Garp ciddileşirse ne olacağını düşündün mü peki hiç?Kuzan ciddileşirse Garp buzdan heykel olur, Wb gibi de destansı sonu olmaz.
Garp ölecek olursa bu izin verdiği için olur.Kuzan ciddileşirse Garp buzdan heykel olur, Wb gibi de destansı sonu olmaz.