Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BB kral olmak istiyorsa kesin onda da bir pislik peşindedir. Reverie'ye falan gidip bir şeyler çevirmek istiyordur.
 
tüm denizci kuvvetleri çokbilmişe geliyor. garp ve topladığı sword timi arıkovanını basıyor. tüm bunlar olurken karasakal tümenlerinden birini çokbilmişte görüyoruz.

teach, auger, docq, burgess dörtlüsü law ve tayfası ile savaşıyordu. pizarro, vasco, shiryu, wolf arıkovanında. geriye catherine devon, lafitte ve kuzan kalıyor.

bir ihtimal law ve tayfasıyla savaşı biten teach grubu augurun teleport meyvesi ile buraya gelmiş olabilir ama sanmıyorum. geriye kalan bu üçlü ile goda bir sonraki arcın temelini atıyor. tayfa ile arıkovanındaki denizciler arasındaki bağlantıyı atıyor gibi.

catherine devon namiyi, kuzan robini alabilir ya da bunlardan alakasız direk vegapunk u almaya gelmiş olabilirler. luffy vegapunk a söz verdiği için o bir tık daha ağır basıyor gibi ama ne olursa olsun senaryonun gidişatı böyle olacak gibi. bunu da kafamda kurdum ve farklı olasıklara ayırdım.

eğer olur da vegapunku değil namiyi, robini ya da bir başka şeyi ele geçirip luffynin arıkovanına gelmesini sağlayacak birşey yaparlarsa tayfanın ikiye bölüneceğini düşünüyorum.

ortada korunması ve kaçırılması gereken bir vegapunk gerçeği varken arıkovanına vegapunku götüreceklerini sanmam. tayfanın bir kısmı vegapunku devrimcilere ulaştırmak için eskortluk edebilir. ya da istediği güvenli bir bölgeye. kalan kısmı da arıkovanın yolunu tutar.

shiryu-zoro,
pizarro-franky
wolf-chopper
shot-jinbei

eşleşmeleri bir tık mantıklı geldiği için luffy sadece bu dörtlüyü de yollayabilir. garp bu denklemin neresinde olur bilmiyorum ama fazla geleceği kesin. (teach gelirse sıkıntı yok ama denklem oturur)

diğer ihtimal de vegapunku kaçırılırsa tayfa bütünüyle gidebilir.

tüm bunların dışında gelişmesini beklediğim bazı olaylar da var. devrimcilerin çokbilmişe gelmesi, katakuri ve bazı big mom korsanlarının arıkovanına gelmesi gibi.

saturnden ötürü dragon önderliğinde bir devrimci sürprizi bekliyorum, sonrasında vegapunk u luffyden teslim alıp dragon-luffy tanışması görebiliriz belki. dragon burada yoldaşı kumanın kızına da sahip çıkar, yanına alır. (şrfsz kendi evladına sahip çıkmadı ki te allam)

katakuri ile luffynin yollarının tekrar kesişeceği kesin gibi. kalan big mom korsanlarının luffy e yanaşması, luffynin denizcilerin yanında savaşarak sempatisini kazanması, kendini sevdirmesi gibi olasılıklar şuan ki senaryonun gidişatına göre çok mümkün, altyapısı hazırlanıyor gibi.

tüm bunlar olmaz sadece vegapunk kurtarılırsa da bir uzay yolculuğu bekliyorum tayfadan. (vegapunk kılavuzu ile)

bölüm hakkında konuşulacak fazla birşey yok. az, öz ve çok iyi, çok doyurucu bi bölüm. denizcilerin operasyon ayağında ilk defa böyle güzel bir organizesini gördük. girişleri, kattıkları hava, en önemlisi de garpın gerçekten akainuyu öldürecek gücü olduğunu tek bir panelde bizlere anlatması harikaydı.

bir diğer senaryo da, hayal kırıklığı. karasakal korsanları etik dövüşen, savaşan birlikler değil. garpın yanında rehin alınabilecek bir çok karakter var. özellikle kadın karakterler. karasakal korsanlarının meyve yeteneği de aldatmaya, zihin bulandırmaya yönelik. her ne kadar garp saf güç olsa da bilmediği güçlere karşı yanında koruması gereken ekstra kuvvetler ile savaşacak ve bu onu zor duruma sokabilir.

eğer tayfa müdahalesi olmazsa ya da dışarıdan müdahale gelmezse devir-daim görebiliriz. eski kahraman yeni kahramana bayrağı devir eder. bb korsanları kadın denizcileri köleleri yapar, kaçanlar da akıllarında travma kalacak yeni bir anıya sahip olur.
 
50 yıldır denizciler için çalışan tip kutsalların köpeği değilmiş hahlşaksdşlaksdşlasd :hhh:

Yav he he.
hiç sorma ya.

yıllardır sen bu oluşuma dolaylı yoldan yardım edıyorsun.
O oluşumun içindesin dünya hükümeti denizcilere kalk dedimi denizciler kalkıyor,koru dedi mi koruyor,yok et dedi mi yok ediyor
ohara olayı var bu garp efendi hala denizci
 
hiç sorma ya.

yıllardır sen bu oluşuma dolaylı yoldan yardım edıyorsun.
O oluşumun içindesin dünya hükümeti denizcilere kalk dedimi denizciler kalkıyor,koru dedi mi koruyor,yok et dedi mi yok ediyor
ohara olayı var bu garp efendi hala denizci
Yav he he de geç bu garpçılara çok yüz verme.

Üç binaya kopardıkları fırtınaya bak gören de eli yüzü düzgün kalbur üstü adamın birini yendi sanar :ehe:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık