Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahah daha düne kadar düz insan boyunda Mihawk için dağ kesti hüloğğğ diyenler bugün Garp için ne var bunda Pika’da yıkıyor diyor evet abi 100 metre boyunda adam kule yıkmış ev yıkmış meyvesi ile Mihawk’ın yaptığı da neymiş Pika abi. :D
Garp ile binalar arasında bide ciddi mesafe var. Adamın yaptığını normalleştiren varsa ayıp eder yani.
 


Kanji, **『海軍本部』最高戦力** veya "Saikou Senryoku",** "Deniz Karargahının En Yüksek Dövüş Gücü" anlamına gelir.** Amiral karosuna atıfta bulunur, yani ona sahip olan herkes Deniz Karargahının En Yüksek Dövüş Gücüdur.


Akainu, Aokiji ve Kizaru'nun hepsine Saikou Senryoku adı verildi ve bunlar Databook'da da ekstra olarak kesinleşti. Onları Deniz Karargahının en yüksek savaş gücü yapan amiraller olduklarına atıfta bulunulduğu açıkça gösteriliyor.

Ayrıca başka bi Databook'da da dile getiriliyor gene


Foto geldi mi bilmiyorum, ilk kez atıyorum.
Broşürlere bakarak olmaz bu iş. Kizaru şu yumruğu yese kulaklarıyla ağzı yer değiştirir.
 
Garp'ın övülme sebebi hakisinin seviyesi.Ama bazı arkadaşların gözü haterlıktan köreldiği için anlamamayı tercih ediyor.
Bende onu diyorum zaten.H.haki ve kuvvetle muhtemelen ileri silahlanma ile temassız nerden nereye vurmuş adam. Topladığı h.haki de oldukça iyi.Bu Garp'ın falan nihai atağı da değil. Onun yanında bu çok low kalır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık