Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 amiral sengoku falan almasına gerek yok.

Örnek: Shanks ve Kaido vs Bigmom tayfası olsa Shanks ve Kaido o tayfanın içinden geçer.

Boşa hikaye anlatıyorsunuz, bir denge var kesmiyorlar yoksa rahat falan yazın geçin Amiral = Yonkou diyorsanız.
Bende dengeden bahsediyorum zaten bazıları hemen alınacak bir karar sanıyor İmparator oluşumuna savaş açmayı. Sadece denizciler değil Yonkolarda elleşmiyor onlara. Zirve WB bile gereksiz savaşa girmiyordu denizcilerle.
 
Hadi Pizarro kendini gizler, Shiryu gizler, Vasco da ayyaş taklidi falan yapar da Sanjuan ne yapacak? Garibim boyutuna lanet okuyacak muhtemelen. İlk tokadı o yiyecektir. Ama sonrasında ne olacağı cidden meçhul. Bunlar BB'nin muhtemel en güçlü adamları. Garp'ın son şarkısı olacak inşallah.

Bu arada WB'yi iki yıl aradan sonra görmüş olsak h. haki katkılı bir deprem vuruşunun etkisi nasıl olurdu hayal edemiyorum. Cidden koca adayı tek vuruşta haritadan silebilirdi. Bu noktada, eğer BB'de h. haki varsa fena şeyler göreceğimiz aşikâr.
 
Denizci Efsanesinden beklenen güç geldi. Zaten gücü az olsaydı oda harcadı denirdi şimdi kabullenemiyorsunuz. GARP ROGER'ı defalarca köşeye sıkıştırmış insan güçleri eşit. Hepsin ötesi GARP "D" Ailesine mensup ve D böyle büyük bir güç çıkması normal.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 22)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık